Mine planer for maj

Mine planer for majSå blev det maj. Og hvilket fantastisk tidspunkt at være på barsel på. Jeg er vild med at have hele foråret, sommeren og efteråret hjemme med min lille dreng. Det er så skønt med de mange lyse timer.

Fik du læst: Mine planer for april

I maj har jeg planer om at:

 • Tage i mødregruppe. Jubii. Vi har mødtes en enkelt gang sammen med vores sundhedsplejerske i forrige uge. Og i dag er det så første gang vi skal mødes sådan rigtigt. Shit, jeg glæder mig. Det er sådan nogle søde mødre og babyer.
 • Blive klippet. Mit hår er begyndt at fælde så meget her i april. Det er eftervirkning efter graviditeten og fødslen. Der ligger hår over det hele. Tænker at kaste mig ud i en lang page. Nu må vi se, om jeg tør.
 • Tage til babyrytmik. Vi har nu været afsted tre gange, og det er virkelig godt. Jeg er meget imponeret over den dygtige lærer. Hun synger så smukt.
 • Se Eurovision Song Contest. Det er blevet en tradition for mig at se. Så håber jeg bare, Danmark kommer med. Ellers er der ikke rigtigt fidus i det.
 • Tage til min venindes fødselsdag. Hun har bedt mig om at reservere dagen, så jeg håber, hun finder på noget godt.
 • Fejre min mands niece. Hun fylder 13 år og (hendes mor) har inviteret til hjemmelavet brunch. Måms, jeg elsker brunch, og min svigerinde laver den bedste af slagsen. Det bliver den længste køretur med Baby A indtil videre. Jeg håber, han snorker turen væk. Glæder mig sådan til at vise ham frem til dem, der kommer.
 • Tage til babysvømning. Her har vi været afsted fire gange indtil videre. Jeg er ikke fan af al logistikken omkring det. Men det er dejligt at se, min baby bliver mere og mere glad for vandet. Jeg glæder mig til selv at komme i gang med at svømme baner. Det må blive post amning.
 • Gøre noget rart for min mor. Det er snart mors dag, og jeg tænker, at min mor skal forkæles. Bare fordi hun fortjener det og ikke pga. nogen speciel dag. Dagen er bare en god reminder for at gøre noget hyggeligt.
 • Planlægge navngivning for Baby A. Det skal foregå i juni, og vi mangler at få detaljer omkring maden på plads.
 • Nyde helligdagene. Jubii. Maj byder på både Kristi Himmelfartsdag og Anden Pinsedag. Ekstra familietid.
 • Deltage i fokusgruppe. Endnu engang skal jeg med til et fokusgruppe interview. Synes det er så hyggeligt. Det plejer at være et spændende emne, og vi får en røvfuld bleer med hjem som tak for deltagelse. Bleer er virkelig dyre. Som i virkelig.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!