Mine planer for maj

Mine planer for maj
FOTO: Privat. Pølsehorn. Bagt efter opskrift fundet hos Mummum.

Efter coronavirussen kom til Danmark er det godt nok blevet svært at forudsige mine planer for maj. I marts blev et hav af aftaler aflyst. I april blev jeg hjemsendt fra arbejde i nogle uger ad gangen. Hvad mon maj byder på? Nå, jeg er ved godt mod, og forhåbentlig kan jeg beholde mit arbejde på den anden side. Og ikke mindst håber jeg, at alle jeg kender fortsat vil være raske. Jeg krydser fingre og får det bedste ud af tilværelsen indtil videre. Mine planer for maj er at..

Tage til fødselsdag hos min mands niece. Vi bliver kun en lille håndfuld mennesker og skal fejre hende udenfor og med afstand, naturligvis. Det bliver nu dejligt at se den del af familien.

Være hjemsendt fra arbejde. Denne uge er min tredje uge, og i næste uge vil jeg også være hjemme. Måske kommer der flere uger i maj.

Tage på arbejde igen. Det er planen, at jeg skal på arbejde igen om halvanden uges tid. Forhåbentlig hjemmefra, men jeg glæder mig meget. Jeg har MANGE ting, jeg gerne vil arbejde videre på og begynde på. Det er lidt frustrerende slet ikke at kunne hjælpe til.

Deltage på et fotokursus. Jeg er inviteret med på et fotokursus sammen mit blognetværk Bloggers By Heart (reklame, da jeg er ambassadør) og nogle bloggere. Vi skal lære en hel masse om at tage billeder og om at bruge vores kameraer. Jeg håber, det fortsat bliver til noget, for jeg har sådan glædet mig.

Læs eller genlæs: Mine ønsker for 2020

Spise en masse hveder. Lige om lidt er det St. Bededag, og jeg har planer om at drible forbi bageren og hente hveder. Tror det bliver Ganløse Bageri denne gang. Jeg har prøvet selv at bage dem før, og de blev ikke gode, desværre.

Skrive en boganmeldelse til bloggen. Jeg skal anmelde bogen Naturlig Cleaning af Cecilie Blaksted. Glæd dig til at læse om den!

Tage til tandlægen. Jeg trænger til at komme afsted til mit halvårlige eftersyn, som oprindeligt var i marts. Så det bliver godt at få tjekket op på bisserne.

Bage pølsehorn. I april bagte vi verdens bedste pølsehorn fundet hos Mummum. De blev virkelig gode (det er dem på billedet). De skal laves til bassens madpakke og til ulvetimen. Whatever works.

Hvad er dine planer for maj?

4 Comments

 1. 5. maj 2020 / 20:32

  Nej det er ikke nemt at ligge planer i disse tider og hvis man endelig gør er det med stor risiko for at de bliver aflyst. Jeg er typen med en fyldt kalender, der elsker at lave sjove ting sammen med venner og familie. Det er virkeligt svært at det nu på 3 måned er på standby. Savner virkelig meget det sociale liv. Elsker at tilbringe tid med familien men det er også skønt med input udefra i ny og næ.

  Jeg håber der bliver åbnet op for dit arbejde og du kan få ført nogle af projekterne ud i livet. Det er der en særlig tilfredsstillelse over.

  Kh. Helle

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   8. maj 2020 / 22:41

   Det kan jeg godt forstå. Det må også være hårdt, når I på mange måder lever af/for at rejse. Jeg er stort familiemenneske og savner hyggen med især familien. Men jeg er også enormt introvert og må indrømme at aftener og weekender hjemme er der, hvor jeg trives bedst <3
   Mange tak, jeg begynder at arbejde igen på mandag. Det bliver dejligt at bruge hovedet på dén måde.
   Kh. Louise

 2. 1. maj 2020 / 14:40

  Jeg skal også en tur til tandlæge i maj. Jeg glæder mig ikke 😀

  Mh, jeg tror da også jeg skal prøve de pølsehorn 🙂

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   2. maj 2020 / 13:29

   Jeg har lige været afsted i dag, og det gik heldigvis rigtig fint. Jeg behøver først at komme tilbage til januar 🙂
   Ja, prøv endelig opskriften. Jeg er sikker på, I alle tre vil elske dem. Jeg har lige handlet ind til at bage dem i morgen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!