Mine planer for maj 2021

Mine planer for maj 2021
FOTO: Louise Herby. En rapsmark i Nordsjælland.

Velkommen til en ny måned og dermed et kig ind i kalenderen for maj måned. Ligesom for april byder maj ikke på det helt store i kalenderen. Jeg ved godt, der er meget, der er åbnet op i Danmark igen. Og heldigvis for det! Jeg bliver bare ikke den første til at stå i kø for at få fornyet mit coronapas for at gå på café, restaurant, til frisøren etc. Dermed en stille og rolig måned for mig. Her kommer mine planer for maj 2021.

MINE PLANER FOR MAJ 2021 ER AT..

Fejre min mands niece. Hun fylder 16 år. Sweet 16. Det bliver udendørs (fingers crossed for godt vejr) og med en frisk coronatest.

Deltage i bestyrelsesmøde og ordinær generalforsamling i ejerforeningen. Jeg glæder mig til, at mine 2 år i bestyrelsen snart er ved vejs ende. Jeg glædes ved at kunne bidrage med arbejdet, men jeg har for meget på min tallerken og må mærke efter, hvor jeg skal lægge min energi. Nogle gange er der behov for at vælge fra.

Gå en tur med en veninde. Vi har ikke set hinanden i over et år, og nu er hun gravid med nr. 2, så jeg glæder mig meget til at høre om det sidste års tid.

Bytte en julegave. Jeg skal forbi Magasin og bytte en julegave, hvor bizart det end lyder her i maj.

Jeg vil opleve..

Nye legepladser. Med flere forlængede weekender i maj, er der rigeligt med dage, og forhåbentligt godt vejr, til at besøge legepladser. Vi har nogle gode legepladser her i byen, men jeg trænger til at opleve noget nyt.

Rapsmarker. Der plejer altid at være en rapsmark et sted herude på landet i maj måned.

Jeg vil spise..

Koldskål med kammerjunkere. Inden vi blev forældre, kunne vi ofte spise det til aftensmad. Det går vist ikke rigtigt mere, ahem. I stedet er det en kærkommen eftermiddagssnack.

Is. Jeg glæder mig til at prøve isen fra Ærligt i Frederikssund. Deres bagværk er i hvert fald i orden.

Jeg vil købe..

En jakke. Jeg mangler en overgangsjakke i min samling. Sådan en kort, let en, der duer til både arbejde og legeplads-besøg.

En parasol. Vi var ved at købe en ny parasol til haven sidste år, men så besluttede vi (læs: jeg), at den godt kunne holde lidt mere. Vi hev den frem fra skuret sidste weekend, og den er så afgjort udtjent. Bleget og hullet.

Jeg vil se..

Three Billboards Outside Ebing Missouri. Den har stået på min liste længe, og nu har vi endelig fundet et sted at streame den. Har du set den?

En film af Thomas Vinterberg. Druk er en god og rørende film, og det er velfortjent, den løb med en Oscar. Jeg har ikke set så mange andre af Thomas Vinterbergs film, så det må jeg i gang med.

Jeg vil lytte til..

Lydbogen 5 AM Club med Robin Sharma. Jeg er i gang med den via den gratis app Ereolen.

Jeg vil læse..

Jeg tror højest, det bliver til et magasin her i maj. Jeg har svært ved at samle mig om en fysisk bog for tiden, efter jeg fik afsluttet Kaizen af Robert Maurer. Jeg har det med at gå i gang med alt for tunge bøger, eller slet ikke nogen. Jeg trænger til noget chick lit, jeg kan forsvinde væk i og glemme tid og sted.

Det var mine planer. Hvad er dine planer for maj?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!