Mine planer for maj

April måned var en sukkerfri måned. Eller, sådan da, haha. Det giver jeg lige en separat status på. I hvert fald har jeg glædet mig ualmindeligt meget til maj, hvor jeg ikke har skulle holde sådan igen. Og således nød jeg en iskold dåsecola i går aftes.

Mine planer for maj er bl.a. at:

Netværke.

Hver onsdag holder Bloggers By Heart Premium netværket fælles arbejdsdag. Jeg har været med to gange nu, og det er super fedt! I går var temaet Online Branding, og jeg kom hjem helt høj. Høj på fede idéer og på godt selskab af de søde bloggere. I går fik jeg hilst på ikke mindre end tre nye bloggere. Janet fra Livsmoden, Hanne fra Raskeriet samt Silje fra Silje Storgaard. Glæder mig allerede til på onsdag. At netværke er desværre ikke min stærke side, da jeg er introvert, men jeg nyder B.B.H. arbejdsdagene.

Finde en kjole.

Juni byder på et sommerbryllup, og jeg er fortsat på jagt efter en fin men sommerlig kjole. Åh ja, og sko. Jeg er ikke rigtig fan af at købe tøj til særlige lejligheder, så jeg leder efter noget, jeg kan bruge resten af sommeren.

Holde møder og søge arbejde.

Jeg er nu officielt ledig. Ikke arbejdsløs, men ledig, for jeg har tusind projekter, jeg er i gang med. Jeg har allerede booket møde med både mit jobcenter og min a-kasse, og jeg glæder mig enormt meget til at se, hvad tiden bringer for mig. Synes det er vigtigt at se muligheder frem for begrænsninger.

Få passet bassemanden.

Min mand og jeg er virkelig dårlige til at tage os tid til hinanden og lave ikke-praktiske ting. Så vores mini-menneske skal passes af et par bedsteforældre, mens vi tager på date et par timer. Måske vi snupper en tur i biografen. Der går flere interessante film for tiden.

Deltage ved events.

Jeg har få bloggerevents på programmet, da tiden ikke rigtigt tillader det. I dag skal jeg til et børneevent. Det er vist det første af slagsen for mig. Og så skal jeg til fest med Huawei, Christopher, Christiane samt Katrine. Jeg er så glad for at bruge Huawei, og jeg glæder mig at opleve både Huawei P30 og Huawei P30 Pro.

Udover det skal vi til nonfirmation, og jeg har en enkelt veninde-aftale. Og, så skal jeg have tappet blod igen. Det er længe siden, fordi jeg først var i Thailand, efterfølgende blev jeg gravid, og så ammede jeg i lidt over et år. Det bliver godt at være med til at donere blod igen. Hvis du ikke allerede er bloddonor, vil jeg anbefale dig det. Det føles fantastisk.

Del gerne dine maj-planer med mig <3

2 Comments

 1. 9. maj 2019 / 23:40

  Lyder som nogle gode ting! Ville ønske at jeg også kunne deltage i Huawei eventet – det lyder nemlig så spændende! <3

  • Lullumut
   Forfatter
   10. maj 2019 / 11:37

   Jeg synes også selv, maj er en ret ok måned 🙂
   Det var et meget fint event. Ærgerligt du ikke kunne være med. Ville have været hyggeligt at møde dig igen efter så mange år 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!