Mine planer for juni

Mine planer for juni

En ny måned står for skud. Juni. Hermed er det officielt sommer. Selvom vi jo egentlig har haft et super flot forår. Jeg har i hvert fald nydt godt af det pæne vejr på barsel. Nogle dage har jeg kunne trille en lang tur med barnevognen og få masser af sol i fjæset og på armene. Andre dage har vi været trætte og bare nydt dagene indenfor eller på terrassen under parasollen. Jeg har aldrig været den store soldyrker, så for mig er det fint med et mix.

Fik du læst: Mine planer for maj

I juni har jeg planer om at:

  • Tage til babysvømning. Vi har en enkelt gang tilbage inden sommerferien. Jeg har været så glade for det, at Baby A er tilmeldt næste hold. Svømmeskolen i Farum kan virkelig anbefales. Det er godt, og det virker til, min søn nyder vandet. For mig er det vigtigt, han bliver komfortabel med vand og bliver en god svømmer. Jeg har dyb respekt for vand.
  • Holde navngivnings-fest. Midt i juni holder vi navngivningsfest for Baby A. Det kommer til at foregå hjemme i vores have, og vi skal have lidt forskelligt at spise, men vi er så småt ved at være der med indkøb. Jeg håber, vejret bliver godt, og vores familie og venner vil hygge sig.
  • Tage til babyrytmik. Lige som med babysvømning er det også sidste gang inden sommerferien. Det har været godt, men efter sommerferien, begynder vi et andet sted sammen med nogle fra mødregruppen.
  • Holde ferie med min mand. Min mand har ferie to uger i juni, som vi vil nyde sammen. Første uge bliver nok brugt på det praktiske i forbindelse med navngivnings-festen. Ugen efter skal bruges på lidt forskelligt men især på A-F-S-L-A-P-N-I-N-G.
  • Tage til fem måneders undersøgelse og vaccination. Den lille mand skal undersøges, vejes, måles og stikkes. Jeg håber, vi slipper godt igennem vaccinen.
  • Tage i BabyBio. Jeg vil rigtig gerne se den nye Jurassic World, som går i Big Bio i Herlev. Håber jeg kan komme afsted. Desværre er min søn efterhånden så stor, at han ikke længere gider ligge og sove hele tiden.
  • Få besøg af sundhedsplejersken. Hun har ikke været her i flere måneder, så jeg er ret spændt. Vi skal snakke grød og rigtig mad. Han bliver nemlig fem måneder i næste uge og har indtil nu kun fået mælk fra mig. Det bliver så mega spændende.

Tja, det bliver vist rimlig baby relateret. Sådan er det bare. Det handler ikke længere kun om mig. I en alder af 32 år er det vel også ok. Hvad skal du bruge juni måned på? Måske en lille rejse?

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!