Mine planer for juni 2022

Mine planer for juni 2022
FOTO: Louise Herby. Alexander på stranden i Hornbæk august 2021.

Juni måned byder på sommerferie for mit vedkommende. Vi nupper en uges sommerferie i juni, og så har vi 2 uger til gode senere på sommeren. Præcis lige som sidste sommer. Her kommer mine planer for juni 2022.

Mine planer for juni 2022 er at..

Holde sommerferie. Ahhh.. Vi holder 1 uges ferie i et lejet sommerhus i Jylland, og jeg glæder mig til at tage Alexander med en tur i Legoland. Jeg regner også med, vi skal forbi bl.a. Wow Park og Naturkraft. Sådan en uge får jo hurtigt ben at gå på. Vi skal bo ved Bork Havn, så kom meget gerne med tips til børnevenlige steder og spisesteder i det område.

Udover sommerferien byder juni egentlig bare på en masse arbejde, som jeg skal have afsluttet, inden mine kollegaer også går på sommerferie. Der bliver også plads til et venindebesøg, et barselsbesøg, en familiefødselsdag og en Skt. Hans aften med bål. Derudover weekendarbejde med naboerne og et par tirsdags-træninger samt en tur til tandlægen.

Jeg vil opleve..

Jylland. Det er mange år siden, jeg har været i Jylland, og det er endnu flere år siden, jeg har holdt ferie der. Jeg husker det faktisk ikke, men jeg er ikke rigtigt kommet der, siden jeg var barn og havde min bedstefar (og bedstemor) der. Jeg har ikke haft bedsteforældre, siden jeg var 12 år, så det er selvsagt nogle år siden.

Find inspiration: Oplevelser med børn

Jeg vil spise/drikke..

Grillmad. Jeg glæder mig til lune aftener, hvor vi skal grille både i vores have og i sommerhuset. Vi skal grille pølser, grillspyd, majskolber og hvidløgsbrød. Haps. Og det gør hele opvasken meget nemmere.

Vaffelis. Jeg glæder mig til at spise vaffelis, især til store vaffelis i det jyske.

Jeg vil købe..

Havemøbler. Og en stor parasol. Jeg har allerede besluttet mig for, hvilke havemøbler vi skal have fingrene i, men min mand vil gerne prøve at sidde i stolene først, da de er i aluminium. Og det giver jo så god mening.

Jeg vil se..

The Lost City. Med Sandra Bullock, Chaning Tatum og Brad Pitt. Den ser sjov ud, og det er lige, hvad jeg trænger til. Noget fuldstændig ukompliceret.

Jeg vil lytte til..

Another Love med Tom Odell. Vi har hørt den til opvarmning til træning et par gange, og den er helt fantastisk. Jeg hører den i skrivende stund. Den er ikke ny, men jeg tror aldrig, jeg har hørt den før.

Jeg vil læse..

Jeg kan ikke rigtigt samle mig om en bog for tiden, så det bliver desværre nok ikke til det store. Jeg ville nogle gange ønske, jeg tog toget til arbejde, så jeg kunne sidde og fordybe mig i en bog.

Det var mine planer for juni 2022. Hvad er dine planer for juni? Er du så heldig også at kunne holde sommerferie?

Følg også min blog på Facebook og på Instagram.

4 Comments

 1. ida
  3. juni 2022 / 19:20

  Det lyder hyggeligt med en tur til Jylland 🙂 Jeg var det i sommeren 2020 og før det, var det før 2000 🙂 Har I tid, så tag en tur til Vesterhavet. Deres stand er helt fantastisk!
  Jeg har først ferie senere på sommeren, så misunder alle jer der har ferie nu 🙂

  • Louise
   Forfatter
   6. juni 2022 / 22:42

   Hej Ida

   Ja, vi glæder os også 🙂 Vi havde snakket en del om Legoland, og det ligger jo der, så vi måtte finde et sommerhus i nærheden 🙂

   Tak for tip 🙂 Jeg er lidt usikker på, om vi kommer den vej ud, for vi er faktisk alle mere til pool end strand 😅 Og der skulle være en strand, der hvor vi skal hen.

   Det kan jeg godt forstå. Jeg trænger dog ikke så meget til ferie oven på de mange, skønne helligdage 🙂 Har du gode planer for din sommerferie?

   Kh. Louise

 2. Angelika
  2. juni 2022 / 19:53

  Eeeeejjj er det det den hedder?? Another love? Jeg har søgt, søgt og søgt😄😄😄 Tak!!! Og haft den så meget inde i hovedet efter træning. Den er suuuuper god. Hvis I kommer forbi Esbjerg kan jeg varmt anbefale at tage forbi stryhns isbar. Gode og stoore is😊 og Rankin park cafe – lækre lækre vegetariske retter men også med kød, hvis man foretrækker det😊

  • Louise
   Forfatter
   6. juni 2022 / 22:36

   Hej Angelika

   Den er helt vildt god ❤ Hvor dejligt jeg lige kunne hjælpe dig der 🙂

   Ej hvor fint, tusind tak for anbefalingerne 😍 Det kunne være så hyggeligt at besøge Esbjerg. Jeg har faktisk været der engang. Måske i 2009-2010. Med mit arbejde. Vi var ude på en borerig til en rundvisning, spillede golf og spiste der.

   Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!