Mine planer for juni

Mine planer for juni
FOTO: Louise H. Nielsen. Regnvejr og våde blade i min have.

Maj? Juni? Jeg kan ikke følge med. Hverken i måneder, uger eller dage. Det hænger nok sammen med, at jeg fortsat er hjemsendt fra arbejde. Dvs. at jeg ikke må arbejde, hverken hjemmefra eller fra kontoret. Jeg har lidt tabt følelsen af tid. I april var jeg på arbejde i 7 dage, og i maj var jeg på arbejde i 5 dage. Det er altså noget crazy shit. Det der går mig mest på er nok, at jeg har en del projekter, som ligger og venter på mig. Der er nemlig ikke nogen, der tager sig af mine opgaver, mens jeg er væk. Hm. Men, jeg prøver at få det bedste ud af tiden hjemme. Her kommer i hvert fald mine planer for juni.

Mine planer for juni er at..

Få skiftet dæk på bilen. Jeg har endnu ikke fået skiftet til sommerdæk. Ups. Men nu har jeg endelig fået en tid til i næste uge, og jeg har hentet mine dæk, der hvor de normalt står opbevaret. Indtil nu har vi selv stået for at skifte dæk på vores biler, og jeg glæder mig til at kunne uddelegere den opgave fremover.

Mødes med Liselotte. Søde Liselotte kommer en tur til København og har spurgt, om vi ikke skal mødes til en kaffe eller frokost. Og selvfølgelig skal vi da det ❤

Købe Veja sneakers. Jeg har længe været lun på Veja sneakers, og jeg påtænker at kigge efter et par, når jeg alligevel er inde i byen, hvor jeg kommer ekstremt sjældent (også pre Corona). Så skal jeg bare lige finde ud af, hvilken model det skal være, og farve. Måske du kan anbefale en model?

Tage på arbejde. Juni måned byder på 7 dages arbejde. Phew. Det er ikke mange dage til at nå de ting, jeg gerne vil. Faktisk er der kun 2 uger (10 dage), til jeg går på ferie. Skør, skør verden.

Få tappet blod. Hvis alt går vel, har jeg en tid i slutningen af juni. Den sidste tid blev desværre aflyst grundet Corona.

Læs eller genlæs: Anmeldelse: Scholl Velvet Smooth fodfil

Tage til frisøren. Jeg har ikke været til frisøren siden september eller deromkring. Og jeg har ikke haft travlt med at komme afsted den seneste tid. Men, nu synes jeg alligevel, det er tiltrængt med en sommerklipning. Også selvom jeg har klippet det lidt i længden selv.

Ses med mødregruppen. Vi er blevet enige om at ses, da vores børn alligevel går op og ned ad hinanden henne i vuggestuen. Børnene har fået et super godt forhold til hinanden den seneste tid, så det er bare med at få bygget på deres forhold. Og jeg glæder mig til at ses med nogle ligesindede. Håber vi får mulighed for at sludre lidt, mens de små sover lur.

Lave bestyrelsesarbejde. Jeg er med i bestyrelsen i grundejerforeningen, hvor jeg bor. Juni byder både på fælles arbejdsdag, bestyrelsesmøde og ordinær generalforsamling. Så, der er lidt at se til på den front.

Lægge annoncer på DBA. Jeg har indtil videre 65 aktive annoncer på DBA, og jeg har planer om at lægge mange flere online, mens jeg er hjemsendt. Jeg er jo i gang med den helt store oprydning, og jeg er topmotiveret for at skille mig af med ting.

Male vores spisebord. Denne har været oppe længe. Egentlig drømmer vi om et rundt spisebord, men vi kan ikke finde det rigtige. I hvert fald ikke uden at det koster spidsen af en jetjager. Efter vi har fået nye spisebordsstole i maj, har vi nu lagt os fast på en endelig farve at male bordet i.

Har du gode planer for juni? Det håber jeg for dig ❤

10 Comments

 1. 8. juni 2020 / 19:30

  Gode ting i vente! 🙂 Jeg skal også en tur til frisøren i denne måned. Tror det er et år siden jeg sidst var afsted, så det trænger!

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   9. juni 2020 / 09:36

   Åh, hvor skønt! 🙂 Jeg har været afsted, og det var/er så fantastisk med nyklippet hår! Jeg føler mig så meget bedre tilpas 🙂 God fornøjelse, søde Stine ❤
   Kh. Louise

 2. 7. juni 2020 / 08:51

  Ja det er en underlig tid hvor det hele er blevet vendt lidt på hovedet. Jeg har arbejdet fuld skrue de sidste par måneder og ku ærligt talt godt bruge lidt ferie haha.
  Har I nogle særlige planer i ferien?

  Kh Helle

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   8. juni 2020 / 10:29

   Det er så weird! Jeg trænger ikke til ferie, men jeg trænger til lidt tid med mand og barn på én gang – der er weekenden bare for kort 🙂 Jeg kan godt forstå, hvis du er træt og brugt. Så ellers ud til, I var på en lækker, lækker tur i sidste uge 🙂
   Nah. Desværre ikke. Måske husker du, vi havde 2 ret mislykkede ferier sidste år 😉 Så planen var bare at være hjemme. Tage på Bakken, i Tivoli, svømmehallen osv. Men, vi vil gerne fortsat holde afstand, og det bliver nok svært. Jeg er nok også nødt til at køre ind på kontoret nogle dage i ferien..
   Hvad er jeres planer? I skulle vel have været til udlandet 🙁
   Kh. Louise

 3. 7. juni 2020 / 08:24

  DLSport sneakers er de allerbedste. Jeg går ikke i andre mærker??. Du er jo den rene DBA-haj – og har nærmestnæsten overtaget annoncefladen?.

  Kh fra Janet

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   8. juni 2020 / 10:26

   Tak for tip 🙂 Jeg har lige Googlet dem, og de ser da bestemt pæne ud 🙂
   Haha, det ved jeg ikke, om jeg er. Håber jeg får solgt godt ud 🙂
   Kh. Louise

 4. Ida
  6. juni 2020 / 19:35

  Det lyder som en masse gode planer. Og det lyder mega hyggeligt, med Liselotte. Håber at I får en dejlig tid 🙂
  Og spændende med bordet og frisøren 🙂

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   7. juni 2020 / 14:39

   Ja, jeg glæder mig også. Mange tak 🙂
   Det bliver rigtig spændende med bordet. Regner med at købe maling i morgen 🙂
   Jeg er blevet klippet, og det blev så pænt – og rart 🙂

 5. 5. juni 2020 / 15:58

  Åh, at glæde sig til nye sneakers, er det bedste 🙂

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   5. juni 2020 / 20:51

   Jaaa. Jeg håber virkelig, de er lige så gode at gå i, som de er pæne 🙂 Kender du Veja? Jeg elsker sneakers. Der er bare ikke noget ved ukomfortable sko.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!