Mine planer for juli

Mine planer for juli

Hej kære juli. Skal vi ikke fortsætte med det flotte vejr. Juni gik primært med navngivnings-fest for Baby A og med at holde ferie med min mand. Det var en lidt travl men også dejlig måned. Til gengæld byder juli ikke på det helt store. Jeg er fortsat på barsel og nyder tiden med min snart store baby. Nogle dage skal vi ud, og andre dage slapper vi af. Som f.eks. i dag hvor vi absolut ingen planer har. Vi skal ingen steder hen, og vi skal have rester fra i går til aftensmad. Perfekt.

Fik du læst: Mine planer for juni

Mine planer for juli er at:

 • Tage i mødregruppe. Ingen af os er på ferie i juli måned, hvilket giver os rig mulighed for at ses min. en gang hver uge.
 • Skrive en masse blogindlæg. Jeg har så mange ting, jeg gerne vil dele med dig. Bl.a. har jeg testet nogle gode skønhedsprodukter samt smagt en virkelig lækker burger i Helsingør. Og nu hvor planerne ikke er de store, kan jeg måske nå lidt mere end normalt. Stay tuned.
 • Besøge Ninas Naturcafé. Ninas Naturcafe ligger i Allerød, men selvom jeg har boet her i knap tre år, har jeg aldrig været forbi. Jeg glæder mig ret meget til at gå ombord i den store kagebuffet sammen med min mødregruppe.
 • Fejre at Baby A fylder et halvt år. Et halvt år. Ej, men hvor blev tiden lige af. Tænk at han på fredag har været i mit liv i et helt halvt år. Wauw. Jeg ved ikke, om vi sådan rigtigt skal fejre det. Måske med en kage, haha. Og så skal han begynde på rigtig mad. Vi starter med grød i weekenden.
 • Se fodbold VM. Altså, det er jo ret ærgerligt, at Danmark røg ud i går aftes. Øv for den. Jeg har slet ikke forstand på fodbold, men jeg kunne se, at de gjorde det ret godt.
 • Grille med mødregruppen. Vi har for første gang planer om at mødes en weekendaften sammen med både børn og mænd og grille og hygge. Ej, det glæder jeg mig virkelig til. Bliver da sjovt at møde hinandens mænd og for mændende at møde hinanden.
 • Tage til hjertekontrol. Jeg har skrevet lidt om det tidligere. Bl.a. i forbindelse med min fars død. Sidste sommer fandt vi ud af, han havde problemer med sit hjerte. Derfor skal jeg nu til noget kontrol for at se, hvilken stand mit hjerte er i.
 • Ses med lidt forskellige veninder. Bl.a. skal jeg mødes med Mia, og hendes baby, som jeg kender gennem Instagram. Og så skal jeg mødes med et par af dem, som jeg læste HD med i sin tid. De er også på barsel, og den ene bor kun 10 min. fra mig.
 • Rydde op i alle mine ting. For det første er vi ved at gøre børneværelset helt færdigt, og for det andet holder jeg loppemarked i august. Derfor skal der grovsorteres, og jeg har allerede afleveret seks sække med tøj til genbrug.

Hvad har du af planer for juli? Skal du ud at rejse?


Misioo legemadras // Alerin body // Milestone babykort // Jellycat elefant


 

6 Comments

 1. kathrine
  10. juli 2018 / 00:31

  Lyder hyggeligt og virkelig dejligt! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   10. juli 2018 / 23:22

   Ja, ik’ 🙂

 2. LIselotte / Everyday Couture
  3. juli 2018 / 08:52

  Lyder hyggeligt og dejligt søde 🙂
  Og ja, tiden flyver afsted med baby <3

  • Lullumut
   Forfatter
   3. juli 2018 / 22:26

   Det bliver en stille og roligt sover med baby, haha 🙂
   Ja, det går helt vildt stærkt. Jeg kan huske, dengang du skrev til mig, at du var gravid!! 🙂

 3. Ida
  3. juli 2018 / 06:30

  Glæd dig til Ninas Naturcafe. Den er simpelthen så hyggelig 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   3. juli 2018 / 22:25

   Det gør jeg virkelig også 🙂 Vi havde først en aftale om at tage derhen om tre uger, men vi har fremskudt den til om to uger i stedet, haha 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!