Mine planer for juli og sommerferien

Mine planer for juli og sommerferien
FOTO: Louise H. Nielsen. Smukke, vilde blomster og en lille bi.

Det er blevet juli og tid til at sænke tempoet. Juni måned er forsvundet mellem fingrene på mig. I et mix af arbejde og praktiske gøremål. Så jeg er max klar til at nyde juli i et lidt langsommere tempo. I dette blogindlæg kan du læse om mine planer for juli og sommerferien. Jeg holder nemlig ferie nu her i juli, jubii.

Mine planer for juli og sommerferien er at..

Holde sommerferie. Selvom april, maj og juni har budt på tilsammen 9 uger væk fra mit arbejde, glæder jeg mig nu alligevel til at holde sommerferie sammen med mine 2. I 2 uger i træk ❤ Vi havde ikke planlagt noget denne sommer (før Corona). Hverken udlandsferie eller sommerhustur. Fordi sidste års sommerferie ikke var god. Så vi håber på et par gode uger hjemme, på trods af det grå vejr.

Opleve en masse. På sommerferie-listen står bl.a. Legejunglen i Slangerup, Experimentarium, Den Blå Planet og Vejborggård Jordbærcentret. Både Legejunglen og Vejborggård besøgte vi sidste år, men Den Blå Planet har jeg aldrig besøgt, og Experimentarium er virkelig mange år siden.

Holde Momunity Allerød event. Vi har arrangeret et event en fredag aften kl.19, og der er allerede kommet pænt med tilmeldinger. Det bliver så hyggeligt.

Læs eller genlæs: Besøg Egeskov Slot på Fyn

Deltage i et online forløb. Jeg har været så heldig at vinde online forløbet “Giv Slip og Skab Plads” henne på Instagram. Det er skønne Sanne fra Rum Til Livet, der står bag det. Hun er så inspirerende. Jeg glæder mig til at lære mere.

Organisere vores loft. Udover at jeg har sat en masse af vores habengut til salg på DBA, vil jeg også gerne organisere vores loft. Alt skal samles og kategoriseres i kasser med tydelige labels på. Ikke kun julepynt og påskepynt. Jeg glæder mig! Deadline er 2. august.

Jeg har faktisk ikke de helt vilde planer for juli, og selvom de 2 ugers ferie hurtigt får ben at gå på, glæder jeg mig til at koble fra og til ikke at sætte vækkeuret. Øh altså, jeg har et lille vækkeur, der ligger og snorker i min seng hver nat, men du ved, hvad jeg mener, haha.

Hvad har du af planer for juli? Mon du er så heldig også at have sommerferie?

2 Comments

 1. 15. juli 2020 / 12:17

  Jeg har “ferie” hele tiden, fordi jeg sidste år stoppede på arbejdsmarkedet. Så sommerferien er, når gemalen holder fri fra jobbet. Vi holder også ferie hjemme i år. Ligesom de fleste andre år.
  Hihi – Dvs. da vi har hus i både SydSverige og SydFrankrig flytter vi os lidt rundt hele året.
  Her i 2020 har det dog været anderledes pga. Corona. Vi har været “lukket inde” i Danmark, indtil det igen blev tilladt at rejse rundt.

  Glæd dig til den Blå Planet – og Experimentariet er altid et besøg værd.

  Kh fra Janet

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   18. juli 2020 / 13:34

   Kære Janet

   Ih, det lyder jo fantastisk med “ferie” hele tiden 🙂 Og 3 forskellige steder hjem. Men jeg er også sikker på, at du og gemalen har knoklet hårdt i mange år for at kunne nyde det 🙂 Håber snart gemalen kan gå på ferie, så I kan nyde hinanden 🙂

   Tusind tak! Den Blå Planet var desværre ikke et hit, da A blev “bange for fiskene. Suk. Experimentarium var lidt bedre. Der kunne jeg i hvert fald godt komme uden børn, haha.

   Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!