Mine planer for juli 2021

FOTO: Louise Herby. Bruschetta på Ristorante Amarone i Allerød.

Min juli måned byder på dejlige planer. Jeg skal ses med ikke mindre end 3 veninder, og det glæder jeg mig gevaldigt til. Her kommer mine planer for juli 2021.

MINE PLANER FOR JULI 2021 ER AT..

Spise med min veninde. Det er længe siden, vi har set hinanden, og hun er i mellemtiden blevet gravid med tvillinger, så jeg glæder mig så meget til at høre om ALTING siden sidst.

Blive vaccineret. Forhåbentlig. Jeg har netop fået en indkaldelse i dag, så nu er det bare med at få booket og komme afsted.

Besøge en lille ny verdensborger. Min veninde har født en lille dreng i slutningen af juni, og jeg glæder mig så meget til at hilse på.

Tage på Bakken. Min mor fyldte rundt i marts, og selvom hun inviterede os hjem på smørrebrød, har hun nu inviteret igen. Denne gang skal vi på Bakken. Vi havde Alexander med på Bakken i sidste uge i vores ferie, og det var et hit! Så meget at han prøvede Mariehønen ALENE.

Fortsætte oprydningen herhjemme. I juni har jeg været rigtig god og fået sorteret godt ud i vores ting. Jeg har sorteret rigtig meget børnetøj og legetøj fra til mine veninders børn. Og så har jeg været forbi Røde Kors med brugskunst og tøj. Og forbi Red Barnet i Allerød med legetøj og bøger. Det er så dejligt, at andre kan få glæde af de ting, vi ikke længere har brug for. Rotation FTW. Jeg håber, jeg kan give den endnu en skalle i juli.

Spille The Sims 4. Jeg købte det i sidste uge, og jeg elsker det. Jeg har spillet det meget tidligere, men så holdt jeg op, og jeg har altså savnet det. Det er min måde at slappe af på og komme helt ned i gear. Jeg ser sjældent TV/serier.

Jeg vil opleve..

.. Jeg forventer ikke så meget på oplevelseskontoen i juli, eftersom vi ikke holder sommerferie i denne måned, og derfor kan jeg heller ikke komme i tanke om noget. Til gengæld har jeg mange deadlines på arbejdet i juli, og så glæder jeg mig bare til at ses med nogle veninder.

Jeg vil spise..

Friskplukkede jordbær. Fra Vejborggård Jordbærcentret i Nordsjælland. Vi nåede desværre ikke at komme forbi der i juni, men i juli skal vi helt klart forbi. Det plejer at være sidste udkald.

Sushi ad libitum. Når jeg skal ses med min veninde. Sushi har altid været en luksus for mig, men eftersom Alexander ikke rigtigt gider det, spiser vi det næsten aldrig herhjemme. Han gider kun forårsrullerne. Not so sushi.

Læs også: Gode oplevelser med børn i Danmark

Jeg vil købe..

I juni fik jeg brugt mange penge; nye Birkenstock sandaler, nye bh’er og en stak nye bluser. Det var som om, det hele blev slidt op på én gang, så nu skulle det altså være. Derfor har jeg kun én ting på indkøbslisten i juli, og det er nyt træningstøj. Efter jeg er begyndt i Fitness World igen, er jeg nødt til at få opgraderet. Som minimum 1 par tights og 1-2 gode sports bh’er. Jeg er også på udkig efter et par nye sneakers med bedre absorbering end mine nuværende.

Til boligen drømmer jeg om pæne krydderiglas. Jeg har kig på disse krydderiglas med kork fra Sinnerup, men disse opbevaringsglas med låg fra Sinnerup er nok mere praktiske. Nu må vi se, om det bliver i juli.

Jeg vil se..

Min mand og jeg har snakket om at se Ternet Ninja 2 i biografen. Vi kom ikke afsted i biografen i juni, men måske vi får lejlighed til det i juli.

EM fodbold. Jeg går ikke op i fodbold, men det er da lidt spændende, at det går SÅ godt for Danmark, så det får lov til at køre i baggrunden.

Jeg vil lytte til..

Blinding Lights med The Weeknd. Det må være den mest spillede sang på Spotify i vores lille hjem i 2021. Alexander elsker den, og når vi sætter den på, danser vi alle 3 rundt.

Jeg vil læse..

Det lille bageri i Brooklyn af Julie Caplin (reklamelink). Efter at have færdiggjort Den lille café i København i juni, er jeg klar til mere. Det er den sødeste bog, jeg længe har læst. Og den er så HYGGELIG. Hvis du har læst den, ved du, hvad jeg hentyder til. Hvis ikke du har læst den, så bare kom i gang.

Det var mine planer. Hvad er dine planer for juli?

4 Comments

 1. Ida Westphall
  7. juli 2021 / 19:45

  Det lyder som en masse gode planer og stort tillykke til veninderne med tvillinger på vej og ny baby 🙂
  Jeg har en uges ferie og skal også heppe på vores danske drenge 🙂

  • Louise
   Forfatter
   10. juli 2021 / 22:08

   Ja, det bliver en ok måned på trods af arbejde 🙂 Hvis bare det så gider at stoppe med heldagsregn i weekenden..
   Tusind tak 🙂
   Det lyder dejligt med en uge i juli. Jeg håber, vejret er med dig 🤞
   Kh. Louise

 2. 4. juli 2021 / 18:56

  Hyggelige planer forude!

  Måske man skulle runde Bakken på tur til KBH; det var hyggeligt da jeg var der for en del år siden 😀

  • Louise
   Forfatter
   4. juli 2021 / 23:08

   Ja ik’ 😍

   Åh, der er så hyggeligt på Bakken. Du må endelig kigge forbi 😊 Jeg er vokset op i Lyngby og har boet tæt på det meste af mit liv, så jeg har været der et utal af gange 🎉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!