Mine planer for juli

Mine planer for juli

En ny måned, nye planer. Tænk at vi allerede er godt igang med sommeren. Vejret har været helt fantastisk den sidste tid, men jeg er faktisk ok med det lidt køligere vejr. Jeg elsker altså bare at kunne hoppe i mine jeans.

Mine planer for juli er bl.a. at

Holde ferie

Jo, jeg er ledig på arbejdsmarkedet, men det er ikke ensbetydende med, at jeg holder ferie. Tværtimod. Jeg glæder mig til at holde ferie i juli sammen med min mand og min søn og til at rejse lidt væk fra det hele. Vi har desværre kun en uge sammen i juli, men vi regner med at holde noget igen til august. Vi har snakket om at leje et Airbnb sommerhus et sted i Nordsjælland.

Sætte en masse ting til salg

Den seneste tid har jeg fået sorteret en del ting fra, som skal videre til andre mennesker. Jeg har fået ryddet godt op i bl.a. mit tøj, bøger, boligting og børneting. Jeg overvejer at leje en stand hos Kirppu i Hillerød men skal lige tage tilløb til det. Synes alligevel det er en håndfuld penge, hvis jeg skal leje i mere end en enkelt uge. Del gerne dine erfaringer med Kirppu, hvis du har nogen.

Læs eller genlæs: Mit første ophold på Ystad Saltsjöbad

Udover ovenstående fik jeg i mandags fejret min veninde, som blev færdig med sin ph.d. Det er ret sejt. Jeg så hele præsentationen men forstod ikke ret meget af det.

Juli byder også på både en barnedåb og et bryllup hos et par gode veninder. Desværre har jeg måtte melde fra til begge dele pga. en rejse. Rigtig ærgerligt, men jeg kan desværre ikke være to steder på en gang.

Hvad er dine planer for juli? Mon du holder ferie og skal rejse eller måske på festival?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!