Mine planer for januar

Mine planer for januarInden jeg fik set mig om, blev det januar. Og vi nærmer os februar, men jeg vil nu alligevel gerne dele mine planer for januar med dig. Det er ikke mange ting, jeg har på min liste i denne måned. Til gengæld er det nogle mega lækre ting.

Mine planer for januar

 • Spise brunch med en veninde [wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]
 • Fejre min 31 års fødselsdag [wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]
 • Holde ferie i Khao Lak i Thailand [wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]
 • Til barnedåb for to nuttede tvillingepiger [wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]
 • På blogkursus – “Gør din blog til din virksomhed” [wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]

Jeg gik på ferie og rejste samtidig til Thailand den 10. januar. Dagene mellem nytår og feriestart var lidt hårde at komme igennem, fordi der var ekstra meget pres på på jobbet. Vi skiftede nemlig til nyt ERP system. Ud over arbejde og klargøring til ferie fik jeg lige presset en spontan brunchaftale ind. Jeg mødtes med en god veninde på Wulff og Konstali i Waterfront i Hellerup. Et tiltrængt afbræk i en kold og hektisk periode.

Lige pt. nyder jeg varmen i Khao Lak i Thailand. At dømme ud fra sms’er hjemmefra og Instagram, behøver jeg ikke at skynde mig hjem. Og det har jeg heller ikke tænkt mig. Men desværre har denne ferie også en ende, og det bliver nok godt at komme tilbage til hverdagens trummerum igen. I lørdags fyldte jeg 31 år, og det blev fejret her i Thailand med et par af mine nærmeste. Ikke dårligt.

Når jeg kommer hjem, står den bl.a. på en barnedåb. Min kæreste skal være gudfar for en af pigerne. Det bliver så spændende. Jeg skal også deltage på et blogkursus. Jeg var så heldig at vinde en billet gennem det interne netværk hos Bloggers By Heart. Glæder mig til at deltage på kurset.

Hvad er dine planer for januar? Har du lavet noget spændende indtil videre?


Ray-ban solbriller // Magasin håndklæde


3 Comments

 1. 20. januar 2017 / 09:49

  Årh hvor er det dog snyd at du skal afsted, ud af rejse – det jo helt fantastisk og så til smukke thailand, wow! 🙂

  God dag og weekend!

  • Lullumut
   Forfatter
   23. januar 2017 / 12:21

   Her er virkelig skønt i Thailand 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!