Mine planer for januar 2021

Mine planer for januar 2021
FOTO: Louise Herby. Vintergækker, januar 2020.

Velkommen til år 2021. Et helt nyt og frisk kalenderår. Et år uden planer. Well, altså som det ser ud lige nu i forhold til COVID-19, så er det jo minimalt med planer, ahem. Jeg har alligevel forsøgt mig med en liste over mine planer for januar 2021. Naturligt nok har jeg ikke så mange planer ude af huset. Faktisk skulle min mand og jeg have været til stor 40 års fødselsdagsfest på Hotel Marienlyst i Nordsjælland med middag, drinks, overnatning og spa. Den er naturligt nok blevet udskudt. Æv, det gad jeg altså godt. Især fordi jeg aldrig har været der.

Mine planer for januar 2021 er at..

Se Less Is Now dokumentaren af The Minimalists på Netflix. Den udkom 1. januar, og jeg så den faktisk allerede der. Jeg kan varmt anbefale den, hvis du ikke allerede har set den. Har du set den? Hvis ja, kunne du lide den?

Fejre Alexanders 3 års fødselsdag. Han fylder 3 år lige om et par dage. Det er så vildt og så stort. Jeg fattter ikke, hvor tiden er blevet af. Min mand og jeg skal på arbejde, og A skal i vuggestue, men jeg glæder mig så meget til at hente ham og fejre ham. Det kan godt være, det bare er en hverdag, men derfor skal han jo ikke snydes.

Afvende Alexander med at sove lur i sin barnevogn. Jeg er så klar til at sætte Alexanders barnevogn til salg. Den står midt i vores i forvejen lille bitte gang, og han bruger den kun til at sove lur i i weekenden. Så, afsted med den. Han har sovet lur på sit værelse et par dage nu, og indtil videre er det en succes. Selvom han faldt hurtigere i søvn i barnevognen, men han er vokset ud af den.

Læs eller genlæs: Opskrift på arme riddere / french toast

Fejre min egen fødselsdag. Jeg fylder intet mindre end 35 år midt i januar. Bum. 35 år alligevel. Føler mig virkelig gammel. Måske jeg bare skal sige 30+. Nå, men både min og Alexanders fødselsdag bliver rimelig stille og rolig, da vi ikke har inviteret nogen som helst til fødselsdag. Vi passer på os selv og vores familier. Især oven på at have set familie i julen og venner nytårsaften. Nok er nok.

Gå en tur i sneen. Jeg har hørt, der skulle komme sne på onsdag. Meget sne. Jeg er vinterbarn, og jeg har altid elsket sne, så jeg glæder mig meget. Hvis det kommer altså.

Spise en fastelavnsbolle. Januar og februar er jo sæson for fastelavnsboller, så jeg skal da have min. 1, haha. Min favorit er de gammeldags. Jeg synes, dem med flødeskum bliver for vamle. Hvilken fastelavnsbolle er din favorit?

Det var det, jeg lige kan komme i tanke om. Jeg tror desværre ikke, jeg kan snige flere planer ud af januar, haha. Har du gode hjemme-planer for januar? Måske et lille gør-det-selv projekt eller en film marathon?

2 Comments

 1. 10. januar 2021 / 09:07

  Det lyder da også som nogle dejlige planer. Vi har heller ikke så mange planer men nyder at der faktisk kom sne, at læse en god bog eller høre podcast og nyde en kop kaffe og ikke mindst at der er god tid til at spise sundt og massere dejlige gåture i den friske luft.

  Derudover er huset sat til salg og det er tid til at få solgt alt det vi ikke bruger eller kan have med.

  Rigtig god weekend og en dejlig Januar.

  Mvh Helle
  /Helles-Univers.Dk

  • Louise
   Forfatter
   10. januar 2021 / 14:19

   Kære Helle

   Ja, de er ikke helt skidt 🙂 Det var VILDT hyggeligt med sneen! 🙂 Lyder dejligt med bøger, podcast, kaffe, sund mad og gåture 🙂 Det bliver desværre ikke til så mange bøger hos mig, fordi jeg bare er træt, når Alexander endelig sover ved 21-tiden. Så jeg falder oftere i søvn, end jeg får læst, haha. Jeg ville gerne læse i min frokostpause, men jeg synes sjældent, jeg er god til at holde en reel pause. Det bliver ofte bare over arbejde foran skærmen.

   Hvor er det spændende med hussalg! Og det er jo en perfekt måde at få ryddet op og ud. Jeg håber aldrig, jeg skal flytte igen, men nogle gange lader jeg som om det, så jeg kan få ryddet lidt op. Det er sundt. Jeg glæder mig til at høre mere. Skal I videre til noget mindre? Og bliver I i området?

   Tak, lige over 🙂

   Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!