Mine planer for januar

Mine planer for januar
Nummerkagen fra A’s et års fødselsdag.

Godt nytår! Havde du en god aften? Kom du godt ind i det nye år? Jeg havde en rigtig god aften, omend der ikke var så meget gang i den, haha. Hyggede hjemme med mand og barn og nytårsmenu fra Meny. Vi trængte bare til at være os selv oven på både julens arrangementer og et par dage med arbejde. Nå, tilbage til dette indlæg som skal handle om mine planer for januar. I januar har jeg planer om at:

Holde fødselsdag. Bassen fylder to år, og jeg selv fylder 34 år. Med blot en uge imellem. Så, jeg har besluttet, at vi holder fælles fødselsdag for begge vores familier. Så er der også fuldt hus.

Have tappet blod. Jeg savner lidt, at jeg får en påmindelse omkring blodtapning her i kommunen. Så da jeg så på mit lokale bibliotek, at næste tapning er i januar, fik jeg fluks booket en tid. Giver du blod?

Holde en fridag. Efter vi er blevet forældre, er min mand og jeg rigtig dårlige til at sætte tid af til kærestetid. Da min mand havde fødselsdag i november holdt vi en fridag sammen, hvor vi spiste morgenmad hos Café Ærligt i Slangerup og kiggede efter en gave til ham i Hillerød. Overvejer om vi ikke skal holde en fridag sammen på min fødselsdag. Det vil være en hyggelig tradition.

Læs eller genlæs: Året der gik – 2019

Spise ude sammen med min mødregruppe. Det er så småt ved at blive en fast tradition, at jeg spiser sammen med min mødregruppe med et par måneders mellemrum. Kun os mødre altså. Og siden sidst i november er vi blevet en mere, da der er kommet en ny mor med fra vores børns vuggestue. Glæder mig til at byde hende velkommen til byen. Sådan officielt.

Besøge Tumlebanen i Blovstrød. Jeg tror, vi skal forbi den gratis tumlebane i Blovstrødhallen næste gang. Det var et hit, da vi var afsted i november. A hyggede sig, og det gjorde jeg faktisk også. Jeg havde selvfølgelig min Momunity t-shirt på, og den tager jeg nok på igen. Så sig endelig hej hvis vi begge dukker op.

Udover dette har jeg lige et bestyrelsesmøde sammen med et par naboer, og så skal jeg deltage i fokusgruppe en aften. Jeg priser mig lykkelig for at have så meget luft i kalenderen denne januar. Lige pt. byder januar kun på gode ting. November og december var lidt hårde at komme igennem med jobstart og sociale arrangementer en masse. Jeg skal være meget bedre til at lytte efter, hvad jeg rent faktisk har lyst til og ikke bare fylde kalenderen op. Hvad er dine planer for januar?

6 Comments

 1. Rikke-Fillipa Bergstrøm Devantier
  5. januar 2020 / 09:14

  Nytåret mit var lige så roligt som dit????❤️
  Ja jeg er bloddonor og igår morges fik jeg en fin besked fra blodbanken om at mit blod nu havde hjulpet en patient?føler jeg gør en forskel og Hillerød hospital er skønt sted med pragtfuldt personale??Off u go..?

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   5. januar 2020 / 13:53

   Dejligt du kom ind i det nye år på en rolig måde 🙂 <3
   Ej, jeg har aldrig fået en besked om, at jeg har hjulpet nogen. Har ellers doneret blod siden 2016. Får du en mail om det eller hvordan? Jeg bliver normalt tappet på Kratbjergskolen - synes det er lidt tættere på ?

 2. Ida Westphall
  4. januar 2020 / 20:12

  Det lyder rogtig hyggeligt, at I mødes og spiser sammen i mødre gruppen og god ide, at samle din og A’s fødselsdage 🙂
  Min januar er eller ikke så proppet, hvilket er dejligt efter en travl december 🙂

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   4. januar 2020 / 21:47

   Ja, det er lidt hyggeligere sådan, for det bliver altid lidt kort henne i vuggestuen, eller når vi ses med børnene ?
   Det ville i hvert fald ikke give nogen mening at invitere præcis de samme mennesker to weekender i træk. Jeg tror, alle sætter pris på denne løsning, haha 🙂
   Åh hvor skønt. Jeg synes også, mit forår ser rimelig fredeligt ud, og jeg elsker det.

 3. 3. januar 2020 / 11:27

  Jeg skal falde til i mit nye job, hvor jeg er gået ned på 34 timer. Det skulle gerne give lidt mere ro i hverdagen, så mine drenge kan få en roligere hverdag. det er mit fokus i januar. kh Pia

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   4. januar 2020 / 12:51

   Det lyder spændende, Pia 🙂 Alt held og lykke til dig med det! Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!