Mine planer for februar

Mine planer for februarEn ny måned er i gang, og jeg glæder mig til at tage hul på februar. Mest af alt fordi det bringer mig tættere på foråret og de lysere måneder, haha. Ej, jeg er vild med de nøgne træer og hyggeaftenerne på min sofa. Men come on, hvorfor skal det være så koldt. Nedenfor kan du læse om mine planer for februar. Og jeg har faktisk allerede fået hakket en af dem af i eftermiddags. Det var så tiltrængt at få vasket min bil, og jeg har bare udskudt det så længe. Men det var overstået på 20 min. og for 70kr. Ved ikke hvorfor jeg ikke bare får det gjort. Den har jo godt af det, for pokker. Bilen, altså.

Læs også: Mine planer for januar

Mine planer for februar

 • Se Fifty Shades Darker / Fifty Shades – I Mørket med nogle søde tøser. Mega fed trailer! [wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]
 • Jeg må også ind og se La La Land. Tror jeg vil prøve noget nyt og se den i biografen alene. [wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]
 • Bage fastelavnsboller. Eller bare købe nogle, haha. [wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]
 • Til “Bloggerhygge” med Malue fra MOOLDASH og nogle andre bloggertøser. [wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]
 • Holde forsinket fødselsdag for min familie. Glæder mig til at se især min søster igen. [wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]
 • Vaske min bil. [wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]
 • Læse bogen Mordet på øen af Michael Larsen færdig. Det er en thriller, og den handler faktisk om en modeblogger.
 • Udøve noget seriøs decluttering i mit hjem. Jeg har planer om at gå igennem min garderobe samt mine bøger [wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”] og brætspil [wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”] i første omgang.
 • Måske på date med min kæreste. Det er vel måneden for kærligheden, og vi har lige haft 13 års dag i weekenden. Jeg var desværre syg og ikke rigtigt noget værd, haha.
 • Til standup og netværksaften med nogle af bloggerne fra Bloggers By Heart. Vi skal se Andreas Bos Fifti Fifti comedy show og høre om networking. Glæder mig til at hilse på lidt flere af bloggerne og selvfølgelig også til showet og networking inspirationen. [wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]
 • Blogge en masse. Jeg har fået blod på tanden til at give den ekstra gas. [wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]
 • I gang med at planlægge mit bryllup. Endelig har jeg knækket koden til det, og jeg glæder mig så så meget.

Hvad har du af planer for februar?


Kagerne er fra Leckerbaer, og billedet er mit eget. Den brun-hvide i midten er en Oreo!


 

5 Comments

 1. Ida
  2. februar 2017 / 20:19

  Jeg glæder mig til øverste punkt 🙂 Men mere til nederste punkt <3

  • Lullumut
   Forfatter
   3. februar 2017 / 20:14

   Ja, det bliver så hyggeligt 🙂 Håber alle snart melder tilbage, så vi kan få booket 🙂
   Hihi, så håber jeg ikke, du bliver skuffet 🙂

 2. 2. februar 2017 / 12:12

  Det lyder som nogle gode ting du har i kalenderen 🙂 jeg skal forhåbentlig igang med at bruge tid på andre ting end kiropraktor og Sundhedsplejeske.

  • Lullumut
   Forfatter
   3. februar 2017 / 20:14

   Ja, det synes jeg virkelig også 🙂 Åh, jeg håber, det går fremad, og du får en sjovere måned 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!