Mine planer for februar

Mine planer for februar

Her kommer de. Mine planer for februar. Hvad er dine planer for februar? Mon nogle af de samme som mine?

Holde sukkerfri februar

Åh åh, hvad har jeg dog rodet mig ud i. Det var min mands idé, og jeg skyndte mig straks at hoppe med på vognen. Der kan kun komme noget godt ud af det. Især når jeg tænker på mine ønsker for 2020. Sidste år holdt vi sukkerfri april, og det gik ret skidt, haha. Du kan læse om det her.

Til fødselsdag

Min mors kæreste holder fødselsdag, og jeg har hørt, han er rigtig god til at lave mad. Jeg håber ikke, han laver dessert, kage eller noget med sukker (jf. ovenstående), haha.

Til gallapremiere på filmen Birds of Prey

Det er Bloggers By Heart (reklamelink), der har inviteret mig, og jeg tager en veninde med. Vi er begge mødre til små børn, og vi glæder os så meget til at komme i biografen og se Birds of Prey. Vi skal i IMAX CinemaxX. Therese fra bloggen Copenhagen Daily skal også se den, og jeg glæder mig til at hilse på hende.

I gang med mit kettlebell kursus

Apropos mine ønsker for 2020. Februar bliver måneden, hvor jeg kommer i gang. Jeg kan mærke det.

Brunche med Mia

Jeg har nævnt hende før. Søde Mia fra Instagram. Det er blevet tid til at brunche og vende verdens-situationen. Siden vi sidst mødtes, har vi nemlig begge fået nyt arbejde, så der er lidt at catche up på. På trods af vi ikke har kendt hinanden mere end et par år, har vi allerede Café Mig & Annie i Lyngby som stamsted, og jeg glæder mig nu også til en omgang af “det sædvanlige”.

Besøge tumlebanen i Blovstrødhallen

Der er “åbent hus” 2 gange i februar, og jeg tænker godt, vi kan klemme begge gange ind. Lille A nyder det så meget.

Sikke en masse gode ting, der står på listen denne måned. Vi er også inviteret til middag hos min mands tante og onkel, og så har jeg et bestyrelsesmøde. Hvis der bliver holdt fastelavnsfest her i byen, tror jeg også, vi kigger forbi. Mon de også holder sukkerfri februar?! I think not. Den smule tid der er til overs i februar vil jeg bruge på mine 2020 ønsker. Er simpelthen nødt til at komme godt fra start.

6 Comments

 1. 4. februar 2020 / 07:58

  Spændende planer og fedt, at din mor har fundet en mand der muligvis kan lave mad ? Jeg kan næsten allerede se aftenen for mig med lækker mad og dessert, og så dig, der siger nej tak ? Held og lykke med dine planer!? Jeg har kørt et sukkerfrit år. Så måske skulle jeg lige skrive mine bedste tips til det? ?

  Vi skrives ❤

  Kærlig hilsen Lise

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   4. februar 2020 / 22:37

   Altså, han laver i hvert fald mere og nok også bedre mad, end min far gjorde *fnis* 🙂 Ej, jeg må godt lave undertagelser, men det handler om at tage et aktivt valg om, hvad der kommer i munden 🙂 Tak, søde Lise <3 Jeg kommer aldrig til at blive sukkerfri, men jeg vil meget gerne læse dine bedste tips til at undgå sukker 🙂

   Kh. Louise ❤

 2. Ida Westphall
  2. februar 2020 / 18:56

  Sukkerfri Februar.. Det er sejt – gælder det også, når der skal brunches? 😉
  Stort tillykke med mors kæreste. En kok i familien, er noget jeg godt kunne tænke mig 🙂

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   4. februar 2020 / 22:35

   De har heldigvis ikke brunch buffet på Café Mig & Annie men mere sådan avocado-sandwich, så det bliver heldigvis ikke noget problem 🙂
   Tak 🙂 Nah, han er nu ikke kok. Det skrev jeg da ikke noget om, haha 🙂 Skrev bare han skulle være god til at lave mad. Har hørt din mor også laver god mad 🙂

 3. 2. februar 2020 / 17:32

  Gode planer du har i vente – og sejt med sukkerfri februar 😛 Jeg ville ikke kunne holde det, haha.

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   4. februar 2020 / 22:33

   Haha, ej men det er også virkelig svært! 🙂 Men det er da gået godt et par af dagene indtil videre 😉 Ej, det handler mest om at være bevidst om, hvad jeg putter i munden og hvorfor..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!