Mine planer for februar

Mine planer for februar

Så nåede vi til februar. Og som jeg kan forstå på de sociale medier, er der rigtig mange af os, der er glade for det. Januar har været lidt lang og kold, og så er det meget længe siden, der gik løn ind. En af de lidt mindre farverige måneder.

Mine planer for februar er bl.a. at:

 • Spise brunch med min mand. Vi blev inviteret en tur til Helsingør i forbindelse med bloggen og var faktisk afsted i dag. Det kommer der et blogindlæg om snarest, for det var godt.
 • Tage i svømmehallen. Jeg har en enkelt dag om ugen, hvor det ikke er mig, der henter i vuggestuen, så den skal bruges på lidt motion og mig-tid, inden vi mødes til aftensmad. Har allerede været afsted en gang i januar og så i går.
 • Holde fri. Jeg har åbenbart sparet 17 fridage op, mens jeg har været på barsel, og de skal bruges inden 1. maj. Ja tak.
 • Søge nyt arbejde. Tænker der kommer et separat blogindlæg om det.
 • Bestille sommerferie. Det fik vi gjort i går aftes. Det hele blev meget spontant, men nu har vi altså bestilt den første ferie med en lille gut, der ikke kan sidde stille. Ahem. Spændende.
 • Gå i biografen. Jeg har planer om at se Mødregruppen med *trommehvirvel* min mødregruppe. Uden børn og uden mænd. Det har vi ikke prøvet før. Måske vi lige skal en tur på café også, nu hvor vi bliver sluppet løs, haha.
 • Tage et smut til Malmø. Jeg elsker Malmø. Og jeg har jo de der mange fridage. Så hvorfor ikke bruge nogle af dem på noget rart.
 • Pleje mig selv. Selvom jeg til dels trak stikket i januar, kan jeg mærke, at mit energiniveau bare ikke er så højt. Det er det bare ikke her om vinteren. Jeg har været forkølet, og pt. døjer jeg med ondt i øret og har fået en antibiotika-kur. Så fridage, svømmeture, tidligt i seng står højt på min liste. Så må vasketøj og støvsugning komme bagerst i rækken.

Nå, og lad mig så høre. Hvad er dine planer for februar? Skal du holde vinterferie? På skiferie? Spise masser af fastelavnsboller?

6 Comments

 1. 4. februar 2019 / 08:22

  Skønne planer 🙂

  Jeg skal også søge job (øv!) og i biografen med min mødregruppe og se “Mødregruppen” 😛

  • Lullumut
   Forfatter
   5. februar 2019 / 21:32

   Ja, ik’ 🙂 Ej, lidt pudsigt med begge dele 🙂
   Jeg tænker faktisk på dig, når jeg ser et interessant opslag i Jylland, men har endnu ikke set noget for Skive.
   Håber vi snart kan finde en dato til Mødregruppe-filmen. Den ser ret sjov ud 🙂 Og sjovt om man kan genkende noget af sig selv i den..

 2. 3. februar 2019 / 22:03

  Mht. fridage, husk at få udbetalt dem du har via dagpenge… Jeg mistede 13 feriedagpenge (eller noget i den stil) fordi jeg ikke anede jeg skulle bede om at få dem udbetalt og altså ikke dem man får via sin løn. Jeg går næsten ud fra du har opdaget det, når du nu har fundet de 17 dage der skal afholdes. Men tænkte jeg hellere ville sige så du ikke går glip af penge som jeg gjorde 🙁 Det er sgu surt at finde ud af, skal jeg hilse og sige >.<

  • Lullumut
   Forfatter
   3. februar 2019 / 22:15

   Øv hvor surt, Maria! Ej, tusind tak for tip <3 Det vil jeg da helt sikkert lige undersøge nærmere. Jeg ved det kun, fordi vi logger ind i system og melder fri osv, og der stod præcis, hvor mange dage og timer, jeg har.

   • rijaH
    3. februar 2019 / 22:17

    Jeg opdagede dem tilfældigt da jeg loggede på min akasses hjemmeside.. og der var det alt for sent til at få dem udbetalt 🙁

    • Lullumut
     Forfatter
     5. februar 2019 / 21:29

     Det er virkelig ærgerligt, de ikke har informeret dig om det. At de bare har set dig som en kunde og det som en gevinst. Tusind tak fordi du gør mig opmærksom på det. Jeg har været inde og kigge hos min a-kasse men kan intet se. Må prøve at ringe til dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!