Mine planer for februar 2021

FOTO: Louise Herby. Fastelavnsbolle og Semlor fra Café Ærligt i Slangerup.

Er det ikke bare fantastisk med de lysere morgener og eftermiddage? Det synes jeg så absolut. Mit humør har i hvert fald været højt her i starten af februar. Jeg er ofte alene om at synes godt om januar, men både Alexander og jeg har fødselsdag i januar, så det er svært ikke at nyde måneden. Dog er jeg glad for at være nået et skridt tættere på lyset og de lune forårsdage. Jeg kan ikke komme uden om det, så her er er mine planer for februar 2021.

Mine planer for februar 2021 er at..

Lave fastelavnsris. I weekenden skal vi en tur rundt om vores lokale sø i baghaven og samle grene til et fastelavnsris. Jeg elsker, at vi har naturen lige uden for døren. Jeg har bestilt en masse farvet pap og en børnesaks hos Nemlig.com. Og luret lidt på Pinterest. Ønsk mig held og lykke!

Bestille en reol til Alexanders værelse. I weekenden fik vi endelig skilt os af med et gammelt skab fra Alexanders værelse. Vi overtog det med huset, og selvom der var masser af god plads i det, fungerede det ikke på hans lille værelse. Det tog en masse plads ud i rummet og især en masse god gulvplads til at lege på. Vi har set os lune på denne reol fra Silvan. Nu skal vi bare have målt af og bestilt. Planen er, at det kan opbevare en masse legetøj, samtidig med det giver et godt overblik. Når han bliver ældre, kan vi så tilkøbe en skrivebordsplade til.

Spise fastelavnsboller. Når jeg tæller efter, har jeg spist 4 fastelavnsboller i år. Én fra Ærligt, én fra Ganløse Bageri, én fra Farumhus og én fra Lagkagehuset. Jeg tror, den sidste skal være den med skildpadde fra Kvickly, som Sacha fra bloggen Jordforbindelsen har tippet om. Og så kan jeg vist ikke klemme flere ned. Med mindre jeg lige støder på en med nougat. Jeg overvejer, om jeg skal lave en guide til de bedste fastelavnsboller i Nordsjælland. Er der stemning for det?

Donere blod. I februar skal jeg endnu engang donere blod. Jeg mener, det er 7. gang. Jeg kan ikke understrege det nok. Giv blod hvis du kan og må. Det er ikke farligt. Det er tværtimod rigtig vigtigt.

Læs også: Mine bedste råd til jobsøgning

Bestille jeans. Jeg har kun 2 par bukser, og heraf kun 1 par jeans. Og begge par er ved at være godt slidte. Jeg havde overvejet et par Levis’, men jeg er simpelthen så skuffet over kvaliteten på det sidste par, jeg købte. Nu har jeg set, at Organic Basics har lavet jeans, og jeg overvejet at bestille nogle derfra.

Sende Alexander i børnehave. Min søde lille dreng er blevet stor. I januar fyldte han 3 år, og i næste uge har han sidste dag i vuggestuen. I uge 7 starter han i børnehave, og jeg er så spændt på det. Han er mega klar til børnehaven, men jeg gruer lidt for, at han kommer til at savne nogle af vennerne fra vuggestuen. De er så søde til at løbe hinanden i møde om morgenen og uddele krammere. Den del er jeg lidt spændt på. Heldigvis rykker alle 3 venner fra min mødregruppe med. Det bliver en fest ❤

Holde date nights: Jeg har indført date nights herhjemme en aften hver weekend. Bare sådan en aften med en skål slik og en film og uden vores telefoner. Det har vi ikke været så gode til den seneste tid. Ofte bliver klokken mange, inden Alexander sover, og jeg er slem til enten at sidde med arbejde eller bloggen. Udover film har vi også en masse gode brætspil, vi skal have støvet af. I sidste uge så vi filmen Parasite. Fed film!

Har du dejlige planer for februar?

4 Comments

 1. 10. februar 2021 / 08:35

  Se, nu mangler vi Black Swan igen …… til dine jeans-anskaffelser. De var så gode – jeg har stadig flere par derfra og de holder endnu 🙂
  Ellers vil jeg anbefale dig at se efter PULZ-jeans. De er SÅ gode også.

  Jeg har indtil videre kun fået én fastelavnsbolle og jeg er gift med en bager ….. hvad sker der. Jeg har sagt til ham at resten af ugen må vi gå all-in. Han er bager i en Kvickly også og de har dem heller ikke med skildpadde. Lyder ellers mægtigt 😀

  • Louise
   Forfatter
   10. februar 2021 / 08:54

   Kære Marlene
   Ja sku! Du har da helt ret. Da jeg ryddede op på bloggen, faldt jeg godt over et outfit med mine gamle Black Swan jeans. Jeg tror kun, jeg havde det ene par, men de havde nogle vildt fede lommer bagpå. De er desværre slidt op for mange år siden.
   Tak for tip ift. PULZ-jeans. Dem vil jeg lure efter 😍 Ellers har jeg overvejet et par Tomorrow Denim, som også er i den bæredygtige skala. Tror jeg er nødt til bare at bestille lidt blandet hjem. Og så have mere end få par, så jeg ikke får dem slidt op så hurtigt.

   Ej, det er løgn 😍 Det må være så svært at bo sammen med en bager. Ja, han må da lige komme ind i kampen og lave nogle fastelavnsboller til dig. Han kan jo lave dem lige, som du har lyst. Ej hvor lækkert. Tak for tilbagemelding på skildpadde-fastelavnsboller – æv altså 🙂

   Kh. Louise

 2. 7. februar 2021 / 09:40

  Fastelavnsris og fastelavnsboller bliver da en fest☀️ Og nye bukser er festligt at anskaffe sig.
  Jeg så Parasite da den havde premiere, og det er i min optik, ligeledes en aldeles seværdig og fed film.
  God februar☀️

  • Louise
   Forfatter
   7. februar 2021 / 23:10

   Kære Janet,
   Ja, det var en fest med fastelavnsris og fastelavnsboller 🙂 Dvs. min lokale Kvickly havde ikke fastelavnsboller med skildpadde?! Og Alexander blev meget trist, da han fandt ud af, at et fastelavnsris var et bundt tørre grene og ikke en ret med ris 😂 Han får ikke slik. Han får figenstænger, tørret frugt, kiks osv, og det får han, når han har lyst.
   Jeg håber, jeg kan finde nogle gode bukser online 🤞 Jeg havde klart foretrukket at kunne prøve dem i en butik. Men jeg må bare bestille forskelligt hjem.
   Det er da godt nok en vild film. Så fed!
   Tak, god februar til dig også ✨
   Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!