Mine planer for december

Mine planer for december
FOTO: Louise Herby. Desserten fra nytårsaften 2019-2000.

Glædelig 2. december! Tænk at vi allerede er nået til årets sidste måned. Et meget anderledes år, der på trods er gået både hurtigt og langsomt. Præcis som årene plejer at gøre det. Uanset tror jeg, vi er mange, der er lettede over, at 2020 snart rinder ud. Men først skal det handle om mine planer for december.

Mine planer for december er at..

Hente juletræ. Jeg tror, vi skal ud i den kommende weekend og finde et juletræ et sted i nærheden, fordi #StøtLokalt. Jeg ville gerne have hentet et i den forgangne weekend, men der var vi på farten og nåede det slet ikke.

Købe de sidste julegaver. Vi giver ikke så mange julegaver i år. Faktisk kun til 4 personer, så det er lige til at overskue. Vi har bestilt et par gaver online, og så får jeg klaret de sidste i vores lokale butikker i Allerød.

Spise mig mæt i risengrød. Vi har spist en hel del risengrød herhjemme i løbet af november, og på madplanen står der risengrød de næste mange søndage. Den eneste ulempe er, at det tager så pokkers lang tid at lave. Jeg overvejer at forsøge mig med dyne-tricket.

Tage et smut eller to i fitness. Efter 5 år er jeg tilbage i Fitness World. Der var en mor, der søgte efter en træningsmakker i mit lokale Momunity, og jeg sprang på. Vi har tilmeldt os nogle Zumba hold, men pga. forsamlingsforbud er der desværre venteliste til flere af timerne. I mellemtiden forsøger vi os med motions-maskinerne. Det føles underligt at være i gang igen.

Læs også: Pakkekalender idéer til små børn

Besøge bakken. Sidste år tog jeg med min søn, mor, søster og niece i Tivoli op til jul. I år ser det ud til, vi besøger Bakken, hvor der burde være mulighed for mere afstand. Det bliver hyggeligt og en dejlig tradition i december.

Spise mig mæt i julemad. Julen er (indtil videre – fingers crossed) som den plejer i år for os. Vi holder juleaften med den ene del af familien, en af juledagene med den anden del af familien og så en tredje dag med den tredje og sidste del af familien. Vi har en lille opdelt familie, så det bliver intimt, præcis som det plejer. Bare med lidt færre kram, lidt mere afstand og med håndsprit. Hvis det er de muligheder, der er for at se den nærmeste familie, så tager jeg dem.

Holde er par fridage. Jeg har egentlig et stort projekt på arbejdet, der skal være færdigt inden nytår, men jeg håber på at kunne holde et par fridage, da vuggestuen alligevel holder lukket mellem jul og nytår. Ellers er der heldigvis en god portion helligdage.

Reflektere over 2020 og sætte mål for 2021. Den sidste del af december vil jeg benytte til lidt reflektion og målsætning. Fik jeg nået det, jeg satte mig for? Hvad vil jeg gerne næste år?

Fejre nytårsaften. Nytårsaften bliver præcis ligesom sidste år. Jeg holder nytårsaften hjemme med min mand og min søn. Vi skal have god mad udefra, se fyrværkeri (fyrværker-marie ❤) og have et par drinks (de voksne forstås). En nytårsaften lige efter mit introverte hoved. Jeg satser på, vi får lov til at sove heeelt til kl.07, haha.

Hvordan ser din december ud? Har du nogen at fejre jul med? ❤

5 Comments

 1. 3. december 2020 / 06:59

  Kære Louise

  Det lyder som nogle skønne decemberplaner du har. Og tror mange af os gør lidt ekstra ud af julehyggen eftersom 2020 har været en om’mer på mange områder😷

  Nå men alting har en ende som Shubber’ne sang og lad os håbe 2021 byder på mere end afstand, ansigtsmasker og håndsprit🙏🏻

  Planen er indtil videre at Mads og jeg holder jul hos min bror og svigerinde og vores 3 store nevøer i det nordjyske. Nytårsaften holdes i Odense med 6 gode venner, hvis og så fremt🎄🙏🏻

  Og ja jeg skal også spise mig så mæt i julemad😋

  Bedste hilsner
  Louise M

 2. Ida
  2. december 2020 / 18:54

  Det lyder som en rar december 🙂
  Jeg skal også have købt juletræ og julegaver.

  • Louise
   Forfatter
   2. december 2020 / 22:59

   Kære Ida
   Det er bare om at få det bedste ud af december, endnu mere end nogensinde før 🙂 Jeg nyder faktisk, at julen er mindre hektisk end normalt.
   God liste du har dig 🙂 Et juletræ er et musthave 🙂
   Kh. Louise

 3. 2. december 2020 / 14:19

  Julen holder vi som regel i vort hjem i Sydfrankrig… Det sker så ikke i år pga skrækvirus.😬 Jeg er slet ikke til Jul, som meget passende også er en lille og stille affære i Frankrig.
  Her i Danmark vil jeg ikke gøre noget særligt eller anderledes end jeg plejer. Det er blot en god middag, med and, den 24. – og så lidt risalamande til gemalen, som han er vild med.

  • Louise
   Forfatter
   2. december 2020 / 22:57

   Kære Janet
   Åh, det lyder ellers fantastisk med en lille og stille jul i Sydfrankrig. Så ærgerligt I ikke kan komme afsted i år. Næste år ❤
   Jeg har i mit voksne liv taget julen meget roligt, men så blev jeg mor, og det har ændret en hel del. Det er virkelig fantastisk at se juleglæden gennem et barns øjne 🙂
   Hvor lyder det dejligt. Jeg vil helst gerne have lidt af det hele; flæskesteg, and, risalamande.. Haha. Nom nom.
   Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!