Mine planer for december

Mine planer for december

Så ramte vi december måned. Og jeg har været MIA her på domænet. Jeg startede på arbejde igen mandag i sidste uge, og Baby A har nu været i vuggestue i tre uger. Samtidig har både han, jeg og min mand været syge og er det til dels stadig. Det har været nogle hårde uger. Jeg har været meget snottet og døjer stadig med meget og tør hoste. Det er værst om natten.

Læs eller genlæsDet handlede aldrig om mig

Min lille dreng har været ramt af tandfrembrud = forkølelse. Det har ført til øjenbetændelse, fordi han har kørt snot op i øjnene. Derudover har han fået børne-eksem på sine små, buttede kinder. Og nå ja, så har vi ramt et tigerspring midt i det hele. Det har givet en del uro og utilpashed, og især denne weekend var ikke god. Vi kunne faktisk slet ikke kende ham, og han var bare utrøstelig og ville ikke sove. Derfor tog vi lige forbi Nordsjællands Hospital i weekend for et tjek af den lille krop. Alt blev meldt ok, men vi kæmper stadig med at få ham til at falde i søvn om aftenen og til at sove om natten. Zzzz. Glæder mig til weekenden hvor vækkeuret ikke ringer kl.06.

Mine planer for december er bl.a. at:

 • Slappe af og lave så lidt som muligt samt pleje mig selv.
 • Hjælpe med en flytning.
 • Ses med en savnet veninde.
 • Skrive julekort.
 • Købe den sidste julegave.
 • Pakke julegaver ind.
 • Pynte op til jul.
 • Holde jul og nytår.

Først og fremmest har jeg brug for at slappe af og komme helt ned i gear her i december. Bare pleje mig selv og passe på mig selv. Det hele går lidt stærkt, og der er godt nok meget logistik i sådan en hverdag. Især er timerne mellem kl.16 og 20 hektiske. Hente barn, lave mad, spise, lege, bade, putte. Og bagefter er der så opvask, madpakker osv. Nå, men jeg er sikker på, det hele kommer til at køre på skinner, når vi alle tre har fundet os til rette med de nye rutiner. Og når ham den lille ikke er adskillige timer om at falde i søvn. Dybt suk.

Hvad byder din december på?

2 Comments

 1. Ida Westphall
  8. december 2018 / 20:05

  Det lyder som en rigtig hård start på december og tilbage på job 🙁 Håber at A og M har det bedre og at du kan få lidt overskud i weekenden. Vil gerne tro, at det er hårdt at starte på job, og så med sygdom oveni. Det må være ekstra hårdt.
  Håber ikke at december forbliver i det gear.

  Min december står mest af alt på arbejde.. Men jeg har heldigvis fri mellem jul og nytår, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til.

  • Lullumut
   Forfatter
   10. december 2018 / 22:07

   Mange tak. Det har desværre ikke været den sjoveste weekend, da både M og jeg har været syge, og jeg har tilmed hjulpet min søster med at flytte lørdag. Jeg krydser fingre for, at vi er ved at være oppe i gear igen. Har stadig ikke fået pyntet op til jul 🙂
   Hvor dejligt du kan holde fri mellem jul og nytår 🙂 Den mulighed har jeg desværre ikke, men det er min tur næste år 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!