Mine planer for december

Mine planer for decemberMå indrømme at jeg ikke er særlig god til at være på barsel. I hvert fald ikke her mens jeg er ikke går på arbejde, og der ikke er kommet en baby. Det er min første dag, hvor jeg ikke har nogen aftaler eller planer. En dag som jeg ellers havde set frem til, men som jeg slet ikke kan nyde. Måske fik jeg bare det forkerte ben ud af sengen. Måske bliver dagen i morgen bedre. Det håber jeg. Tror det er den der følelse af, at alle er på arbejde, mens jeg sidder her. Og om aftenen og i weekenderne har de travlt med diverse julerier. Jeg tror helt sikkert også, det bunder i, at jeg ikke ved, hvornår babyen kommer ud. Bliver det i dag eller om tre uger. Der er jeg desværre lidt for meget kontrol freak.

Læs også: Mine planer for november

Mine planer for december

Ser vi bort fra min lettere forvirrede morgen, kommer her mine planer for december. De er til gengæld rigtig skønne. Håber jeg når at opleve en masse af dem. Da vi har den 5. december i dag, kan jeg allerede krydse et par ting fra min liste.

 • Fredag aften var jeg til julefrokost med mine sjællandske kollegaer. Da halvdelen af os var nye i år, startede vi med team building. Det blev til Mystery Room på Christiansborg. Super spændende men også svært. Efterfølgende spiste vi lækker mad på Madklubben Tony’s i Havnegade. Jeg fik jordskoksuppe, porchetta og sort risalamande. Måms.
 • Søndag var jeg til fødselsdag og julefrokost hos min mands onkel og tante. Der var disket op med alt, hvad du kan forestille dig af juleretter. Det var så lækkert og ikke mindst en hyggelig dag.
 • I går var jeg forbi min lokale frisør og få klippet de trætter spidser af. Sidst jeg var til frisøren var i maj. Så tiltrængt.
 • En fødselsdag var ikke nok, så jeg nupper også lige en hos min svigerfars kone. De har inviteret på julemad. Måms, igen.
 • I weekenden kommer et vennepar på besøg til æbleskiver og brætspils-hygge.
 • Jeg har planer om at hygge med et par forskellige veninder.
 • Jeg er også inviteret til et par bloggerevents i december. Årets sidste og de sidste inden baby, hvis jeg kan nå det. Nu må vi se, hvad jeg fysisk orker. Sidst men ikke mindst er der julefrokost med Bloggers By Heart.
 • Og så er der selvfølgelig juleaften og juledagene. Lige op til min termin.

Hvad byder din december på? Har du mange planer og julefrokoster i sigte?

2 Comments

 1. Ida
  5. december 2017 / 19:33

  Det var dejligt at se dig, og jeg vil ikke klage, hvis jeg snart ser dig igen <3

  • Lullumut
   Forfatter
   6. december 2017 / 12:45

   Du ved, hvor jeg bor, og du er mere end velkommen <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!