Mine planer for august

Mine planer for august
FOTO: Louise Herby. Ystad Saltsjöbad.

Det er endnu engang blevet tid til at dele mine planer for måneden. Denne gang mine planer for august. August er indtil videre kommet godt fra start, og jeg har mange gode planer for måneden.

Mine planer for august er at..

Se Homeland færdig. Min mand og jeg er lige begyndt på sidste sæson af Homeland på Netflix. Sæson 7. Jeg håber, vi kan nuppe de 11 resterende afsnit, så vi er klar til sæson 8, når den kommer på et tidspunkt.

Tage til familiefødselsdag. Vi skal til fødselsdag på min side af familien, og jeg glæder mig til at fejre en skøn ung dame.

Holde sommerferie. I august kan vi holde 3. og sidste uges ferie denne sommer. Det bliver godt, og jeg glæder mig til familietid. Især bassen har proklameret, at han gerne vil sove længere om morgenen, og det vil passe mit indre b-menneske mere end fint. Hvis han så rent faktisk gad at gøre alvor af det i weekenderne.

Fortsætte med at organisere på loftet. Jeg har fået taget et ordentligt ryk på loftet, og nu mangler jeg egentlig bare en masse, store plastikkasser med låg til at sortere. Regner med at få købt nogle i denne uge, så jeg kan komme et skridt videre.

Husk at deltage i min fødselsdags giveaway: Vind produkter fra NUXE og Dermalogica

Fejre brylllupsdag. Min mand og jeg kan fejre 3 års bryllupsdag her i august, også kaldet læderbryllup. Dét glæder jeg mig til. Det er i den uge, vi holder ferie, og jeg tror, vi skal fejre det med en tur i Legeland og lidt god takeaway.

Besøge Hotel Vejlefjord. Vi fik et gavekort til vores bryllup, og vi ville egentlig have brugt det i foråret, men så kom corona. Så, nu prøver vi i vores ferie, hvor bassen har mulighed for at blive passet af sine bedsteforældre. Det er første gang, vi skal være “så langt” væk fra ham, så jeg er lidt spændt på det. Omvendt glæder jeg mig til en hotelseng, en doven morgen, spa og lækker mad.

Spise ude med mødregruppen. Yay, første spisning med mine veninder fra mødregruppen i et halvt års tid. Jeg glæder mig til et par timer, hvor vi bare skal hygge og snakke uden konstant afbrydelse af vores (bevares, dejlige) børn.

Prøve dailyNam. Jeg fandt en rabatkode på Instagram, og i næste uge får vi leveret den asiatiske måltidskasse til 3 dage. Min veninde Angelika har snakket godt om det, og hun har god smag, så det skal have et go. Jeg glæder mig til masser af grønt.

Hvad skal du bruge august måned på? Er du tilbage i hverdagens trummerum igen?

4 Comments

 1. Ida Westphall
  8. august 2020 / 19:20

  Sikke en masse dejlige planer 🙂 OG stort tillykke med bryllupdagen 😀
  Jeg er gået på to ugers ferie, så august bliver nok mest præget af lidt afslapning og ferie steming 🙂

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   16. august 2020 / 12:50

   Må også hellere lige få svaret dig 🙂
   Ja, det er en rigtig rar august i år 🙂 Tusind tak ❤
   Det er altså bare så dejligt med ferie og afslapning. Hvornår tager I til Jylland?
   Kh. Louise

 2. 6. august 2020 / 19:58

  Stort til-for-lykke med bryllupsdagen?? håber I får dagen fejret behørigt; både derhjemme og på Vejlefjord❤️

  Her er der dømt sommerferie til og med næste uge, så det er perfekt timet ift vejret☀️ Er lige kommet hjem fra et par dage i Hamburg og Kiel lidt tidligere idag. Der var lidt crowded med folk, så vi har det fint med at være hjemme på havnekajen.

  Homeland er jeg aldrig kommet i gang med?til gengæld er jeg god til oprydningsprojekter??‍♀️

  God ferie og bryllupsdag – og i øvrigt tak for input med busigirl tidligere i dag??

  Kh
  Louise

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   16. august 2020 / 12:49

   Hov, jeg har slet ikke fået svaret dig her 🙁
   Tusind tak ❤ Indtil videre hygger vi hjemme på selve dagen med den lille, og så glæder vi os til at stikke af senere ?
   Ih, så skønt at I har været heldige med vejret 🙂 Jeg lever lidt efter ude godt men hjemme bedst, og jeg tror også, jeg ville foretrække at komme tilbage igen oven på corona 🙂
   Haha, vi har været i gang med den i over 2 år nu. Den er super fed. Men når man ved, der er mange sæsoner forude, kan det godt virke lidt voldsomt 🙂
   Tusind tak 🙂 Og selv tak. Så dejligt du kan bruge tippet!
   Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!