Mine planer for august 2021

Mine planer for august 2021
FOTO: Louise Herby. Markblomster i Lynge 2. august 2021.

Min august måned byder på ferie. Endelig ferie. Det er som om, at ferie med et lille barn ikke rigtigt er en ferie, og efter bare 1 uges ferie tilbage i juni, ja det er længe siden, er jeg klar til mere ferie. Jeg ville gerne have holdt 3 uger i træk, men det kunne ikke lade sig gøre pga. vores kollegaer. Åh, hvor jeg bare trænger. Jeg er træt sådan helt ind i knoglerne. Nå, ikke mere jammer fra mig, haha. Her kommer mine planer for august 2021.

MINE PLANER FOR AUGUST 2021 ER AT..

Fejre bryllupsdag. Min mand og jeg har allerede 4 års bryllupsdag. Hvor vildt altså. Jeg gad godt at snuppe en overnatning på Villa Copenhagen eller tage i spa hos AIRE Ancient Baths. Måske det bliver en god frokost.

Tage til byfest. Vores lille by holder byfest, Lynge Byfest, og det er næsten lige ude foran os. Jeg glæder mig så meget til at deltage med Alexander, som kun var 1 år sidste år. Det bliver sjovt for ham i år, hvor han er 3. Der er live musik, Tivoli, hoppeborg, ponyridning, is. Det bliver en god weekend.

Hygge med min mødregruppe. Det er svært at finde en dag, hvor vi alle 4 kan ses, men i går kom min mødregruppe med børn til hygge hjemme hos mig.

Holde ferie. Det skal blive skønt. Denne gang har vi 2 uger i træk. Vi holder en uges ferie hjemme, hvor vi bl.a. har snakket om en tur i BonBon Land og en tur i Knuthenborg Safaripark. Og så har vi en uge, hvor vi har lejet et sommerhus i Hornbæk. Vi trænger bare til at lave mindst muligt.

Fejre min niece. Min niece fylder 12 år. I den anledning er vi inviteret til fødselsdag hjemme hos min søster.

Have min 2. vaccine. Endelig er jeg nået til 2. vaccine. Jeg må indrømme, at jeg er ambivalent over at blive vaccineret, men på den anden side glæder jeg mig også til at få 2. stik. Jeg er den næstsidste på min arbejdsplads.

Male vores rækværk. Vi startede på det i vores ferie i juni, men fordi vi kun har brugt weekenderne, og fordi det har regnet en del, er vi ikke kommet i mål. Dét glæder jeg mig umanerligt meget til at komme i august.

Jeg vil opleve..

Danmark. Jeg glæder mig til at besøge Hornbæk, hvor jeg ikke mindes at have været i rigtig mange år. Og så skal vi forbi Helsingør, Gilleleje mv. Skønne, smukke Danmark.

Læs også: Gode oplevelser med børn i Danmark

Jeg vil spise..

Koldskål. Det hører sig kun til om sommeren, så det giver jeg den lige gas på den næste måned. Og de sidste rigtige friske sommerbær.

Jeg vil købe..

I juli havde jeg planlagt at købe nyt træningstøj, men det fik jeg aldrig gjort. Så, det er planen at gå på jagt i august. Derudover drømmer jeg om et nyt smartwatch. Måske et Garmin. Det skal jeg lige have dykket lidt mere ned i.

Jeg vil se..

Sæson 2 af Gabbys Dukkehus på Netflix. Nuvel, det er en børneserie, men den er simpelthen så sød, og vi har set sæson 1 maaange gange herhjemme.

Ternet Ninja 2. Jeg havde skrevet den på for juli, men den får først premiere i august. Så måske det bliver i august, vi kommer i biografen igen.

Jeg vil lytte til..

Dido med Sand In My Shoes. En rigtig sensommer sang.

Jeg vil læse..

Det lille bageri i Brooklyn af Julie Caplin. Jeg har stået på venteliste til den hele juli, men måske jeg har heldet med mig i august.

Det var mine planer for august 2021. Hvad er dine planer for august?

2 Comments

 1. Ida
  12. august 2021 / 20:19

  Det lyder som en august, lige efter hjertet 😀
  Stort tillykke med jeres 4 års bryllupsdag 🙂 Og 2 ugers ferie 😀
  Jeg har også fået mit andet vaccinestik og var også ambivalent ved det hele, så jeg følger dig ved alle tankerne.

  Jeg håber at I får en dejlig bryllupsdag og ferie 🙂

  • Louise
   Forfatter
   15. september 2021 / 21:56

   Hov. Jeg har først opdaget din kommentar nu 🙄
   Tusind tak ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!