Mine planer for august

Mine planer for august
Afslapning på Fejø for nogle år siden

Årets sidste rigtige sommermåned. August, du er velkommen. Dette blogindlæg skal handle om mine planer for august. Hvad er dine planer for august? Jeg vil elske, at du deler dem med mig i kommentarfeltet.

Mine planer for august er bl.a. at

Købe maling og male. Jeg skal have fundet en flot, grå farve til vores nye IKEA Ivar skab. Det skal helst være en farve, der ligger så tæt op af vores væg som muligt.

Fejre to års bryllupsdag. Wauw. Tænk at det allerede er to år siden, min mand og jeg blev gift. Det er helt vildt at tænke på. Det var dengang, bassemanden lå og puttede så fint inde i min mave. Vores et års bryllupsdag blev fejret med et gratis ophold på Comwell. Det skal vi desværre ikke i år, men vi har snakket om at få lidt god takeaway.

Tage i sommerhus. Vi drager mod sommerhusland her i august, og jeg glæder mig meget til en uge med ren afslapning og hygge med mit lille trekløver. Børnevenlige aktiviteter og god mad i Sjællands Odde modtages med kyshånd. Vi skal naturligvis i Sommerland Sjælland, når vi er på de kanter.

Tage forbi lægen med bassen. Han døjer desværre med børneeksem. Nogle uger er der intet at se, og andre uger er der en del. Vi holder det nede med forskellige skrappe cremer og lanolin, men vi håber, lægen denne gang kan give os lidt nye input. Måske en henvisning til en hudlæge eller dermatolog.

Fejre min niece. Min søde lille niece fylder rundt. Eller, hun bliver 10 år, så lille er hun jo ikke mere. Sød er hun heldigvis stadig. Min søster har inviteret til boller og kage, så nu mangler vi bare en ønskeliste.

Tage til Lynge Byfest. Den sidste hele weekend i august hvert år, er der Lynge Byfest. Sådan en med forlystelser, madboder, kræmmermarked og live musik. Jeg glæder mig ret meget. Især fordi bassen år efter år kan få mere glæde af det. Vi bor et stenkast derfra og kan således nemt hente aftensmad der og lytte til musikken fra vores have.

Ses med et par veninder. Jeg bruger det meste af min tid på jobsøgning og kompetenceudvikling, men jeg kan også mærke, at jeg har brug for at stemple ud engang imellem. Således har jeg både en kaffeaftale og en frokostaftale med et par veninder. Har planlagt dem sådan, at jeg tager min PC med, så jeg kan sidde og arbejde fra en café før og efter mine aftaler og udnytte tiden.

Lukke vores Kirppu stand ned. Det har været et par spændende uger med vores stand i Kirppu, men nu er det tid til at lukke den. Heldigvis er der overskud på kontoen efter betaling af standleje, hvilket vi er ret lettede over. Er der interesse for et blogindlæg med vores erfaringer?

Tage til event. Jeg er inviteret til foodstyling event hos Holy Cow i Charlottenlund, og det glæder jeg mig meget til. Også bare i det hele taget til at komme lidt ud en aften for mig selv, haha.

Deltage på kursus. Jeg har tilmeldt mig to kurser og et foredrag hos min a-kasse i august. Derudover er jeg også i gang med et online kursus i Google Analytics. Jeg elsker at lære noget nyt.

4 Comments

 1. Mette
  7. august 2019 / 16:35

  Vi har lige afsluttet ferien i Odsherred og kan anbefale et besøg hos Odsherred Zoo Rescue. Lille zoo, hvor mange dyr er reddet fra fx dyreforsøg, forsømmelse, misrøgt osv. Ikke stort, heller ikke prangende, men nærværende og med Alexandra som meget medrivende fortæller og dedikeret over-dyrepasser/zookeeper. Ellers Rørvig Havn (de bedste is fås v. færgelejet) og røgeriet, hvor der er lækker-lækker mad. Er I til fiskeretter, så er der også Den Gyldne Hane på Odden. God tur!!

  • Lullumut
   Forfatter
   8. august 2019 / 11:19

   Tusind tak, Mette 🙂 Jeg så godt lige, I var i zoo, og der skal vi helt sikkert hen 🙂 Og en is kan vi da altid spise, haha. Så skal vi bare time det med lillemandens lur, så vi kan nyde den i fred og ro 😉 Dejligt I havde en god tur 🙂

 2. Ida
  5. august 2019 / 07:39

  Dejlig planer du har 🙂
  Jeg skal selv en tur til Kos, ses med dig og så ses vi også til Burger hygge i Ordrup på torsdag 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   5. august 2019 / 10:11

   Jeg synes heller ikke, de er tossede 🙂
   Det bliver så dejligt med Kos 🙂 Jeg håber, I får en rigtig dejlig tur. Jeg har aldrig været der, men jeg er vild med de græske øer. Og græsk mad.
   Haha ja, vi ses jo i næste uge 🙂 Og lyder hyggeligt, vi også ses til foodstyling 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!