Mine planer for april

Mine planer for april
FOTO: Privat. Marts 2020. Et smukt træ der springer ud i min have.

Hvor er det vildt at tænke på, at mange af os havde fyldte kalendre i marts måned. Så blev Danmark lukket ned pga. Coronavirus, og aftale efter aftale blev aflyst. Jeg havde selvfølgelig også lagt mine planer for april, men jeg tror ikke, nogen af dem rigtigt bliver til noget. Heldigvis havde vi ikke de store planer for påsken. Den stod primært på hjemmehygge, og det kan vi heldigvis stadig godt klare. Jeg havde ellers glædet mig til bl.a. at besøge Barresøgård, men mon ikke der bliver mulighed for at komme forbi der en anden gang. Det er jeg sikker på. Her kommer mine planer for april, corona-edition. Jeg har planer om at..

Pleje mig selv. Det kan godt være, mine tæer er pakket ind i sokker, men derfor kan de godt trænge til lidt pleje og neglelak. Jeg tænker også lak på fingerneglene, hårmaske, ansigtsmaske osv. Vil udnytte de mange hjemmeaftener. Og ja, påsken.

Holde påskefrokost. Jeg har planer om en god aften med fiskefileter, røget laks, æg osv. Herhjemme går vi absolut ikke ned på hyggen. Vi har både lavet arme riddere, hjemmelavet is, påskehorn mv. Hej coronakilo.

Se gode serier. Herhjemme er vi i gang med Homeland, som vi vil fortsætte med. Den er virkelig god. Jeg tror også, jeg vil se noget mere af The Let Down.

Læs eller genlæs: Corona Q&A med Lullumut

Rydde op i vores walk-in closet. Jeg har lavet en LANG liste med en masse projekter. Det er jo ikke til at vide, hvor længe vi skal blive hjemme. Et af dem er at tage ALT ud af vores walk-in closet, og gøre rent derinde og virkelig overveje, hvad der kommer ind igen. Vi har nemlig også bøger, brætspil mv. derinde. Tænker jeg starter i weekenden.

Begynde på en ny lydbog. Jeg har fornylig færdiggjort Colleen Hovers Det Ender Med Os. Så barsk men så god. Jeg får helt kuldegysninger af hendes bøger. Skal lige tage tilløb til en af hendes andre bøger.

Tage på kirkegården. April er måneden, hvor både min far og min svigermor ville have haft fødselsdag. Min fars aske blev spredt ud i vandet ved Fejø, men min svigermor blev begravet på kirkegården. Vi prøver så vidt muligt at markere dagen med et besøg på kirkegården.

8 Comments

 1. 11. april 2020 / 19:01

  God ide med at pleje dig selv. Har du overvejet at få en månedlig goodiebox? Det gjorde jeg efter jeg blev skilt, og det er skønt. Hvis du vil prøve det til 50% sender du mig bare en mail ?? Jeg kan anbefale de to bøger Uden Håb og altid håb – de er gode ?? god påske. kh Pia

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   11. april 2020 / 21:39

   Tak for tip, jeg har faktisk allerede fået et link fra en anden 🙂 Jeg har prøvet Goodiebox for nogle år siden og anmeldt her på bloggen. Mega genialt koncept. Lige nu forsøger jeg bare at strømline mine skønhedsprodukter og downsize, men ellers kunne jeg godt have været frisk 🙂
   Tak for tip om bøgerne. Dem må jeg også huske 🙂
   God påske! Kh. Louise

 2. 8. april 2020 / 07:17

  Mine tæer er både befriet for strømper og blevet nylakeret. Coronadeller skal min krop befries for efter krisen, de er netop nu ved at dannes om livet. Årsagen er lidt vel rigelig trøstekatastrofekagespisning. Bøger læses på IPad og ellers står den også på gennemgribende oprydninger her i domicilet. God påske fra Janet

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   11. april 2020 / 21:36

   Ih hvor herligt 🙂 Jeg har også fået lakeret (røde) tånegle i dag 🙂
   Ja, jeg tænker også, jeg må tage kiloene bagefter. Lige gælder det overlevelse, haha..
   Jeg er desværre ikke så god til at læse på iPad. Synes ikke skærmen er så rar over længere tid. Det er ellers mega smart.
   God påske, kære Janet ❤

 3. 5. april 2020 / 19:16

  Hej Louise

  Lyder som skønne april planer i disse Corona tider. Pleje mig selv, påskefrokoster og rydde op i diverse skuffer og skabe står også på min april liste. Og så satser jeg ikke på en lydbog men noget så analogt og gammeldags, som at læse en (fysisk) bog?

  God aften til dig??‍♀️

  Kh
  Louise M

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   5. april 2020 / 22:21

   Ja ik’ 🙂 Ih hvor dejligt du er med på pleje, påskefrokost og oprydning 🙂
   Det lyder så skønt med en analog bog 🙂 Det vil jeg også gerne, men min søn sover først kl.21, og der sætter jeg mig som regel ved min PC i stedet. Hans lur midt på dagen bruger jeg som regel på noget praktisk, f.eks. oprydning 🙂 Så lydbøger er et hit her 🙂
   Tak, god aften til dig også 🙂
   Kh. Louise

 4. 5. april 2020 / 17:31

  Vi holder også en lille påskefrokost – bare os tre herhjemme 🙂

  God idé med kirkegårdsbesøg <3

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   5. april 2020 / 22:17

   Hvor hyggeligt 🙂 Jeg håber, alle køber lidt godt ind til påsken, også selvom de sidder alene <3
   Ja, så kommer vi også ud på en lille køretur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!