Mine planer for april 2022

April
FOTO: Louise Herby. Påskegrene med pynt i min Morsø River vase.

Jeg kan slet ikke udtrykke min glæde for de længere og lysere dage nok. Ah, sommertid. Jeg synes, det har holdt hårdt det sidste halve år, og jeg kan slet ikke vente på, det bliver rigtigt forår. Jeg glæder mig især til april, hvor den står på påskeferie. 10 dage i streg. Vi har hverken holdt efterårsferie eller vinterferie, og i juleferien havde vi corona og arbejdede på skift 2 dage hver mellem jul og nytår. Så, vi trænger i den grad til ferie for første gang siden august. Min mand har ikke ferie hele ugen, så Alexander og jeg hygger alene 3 af dagene.

Mine planer for april 2022 er at..

Tage til gymnastikopvisning. Alexander går til gymnastisk i vores lokale hal en hverdag om ugen, og her i starten af april skal han til opvisning. Det bliver stille og roligt, og alle forældre fra holdet skal med på scenen, da de er for små lidt endnu.

Finde vores påskepynt frem. Jeg har efterhånden fået en fast tradition med at hente vores påskepynt ned fra loftet hver påske. Jeg er normalt ikke så farverig, men jeg elsker de mange flotte malede træ-æg i stuen.

Besøge en brandstation. Min søster tippede mig lige om, at et par Falck stationer holder åbent hus, så der skal jeg have Alexander og hans mormor med. Pga. corona er det endnu ikke lykkedes at komme i nærheden af en brandstation, så vi glæder os.

Læs også: Oplevelser med børn

Påbegynde at kigge på ny bil. Min bil er netop blevet synet i marts, og derfor er det oplagt at få den sat til salg nu. Jeg var ret overbevist om, at jeg skulle lease min næste bil, men nu er jeg i syv sind.

Jeg vil opleve..

LEGO® WORLD 2022 i Bella Center. Vi har købt billetter til det for første gang nogensinde. Alexander har ikke helt fundet ud af, hvad det går ud på, men jeg er sikker på, han vil elske det. Og det tror jeg faktisk også, vi andre vil, haha.

Jeg vil spise/drikke..

Påskeæg. Jeg er mest vild med Anton Bergs marcinpanæg. Men jeg tror også gerne jeg vil prøve et af dem fra Ganløse Bageri eller måske Farumhus bageren. Hvis jeg havde overskud til det, ville jeg klart prøve at bage en påskekage.

Jeg vil købe..

Jeg holder lidt igen med mine køb, fordi vi har kig på en markise til vores terrasse. Det snakker vi faktisk om hvert år, fordi vi har solen, og dermed varmen, lige ind hver morgen og formiddag. Det er også blevet tid til at købe nogle nye havemøbler. Vores bord er blevet skævt af regn og sne, og et par af stolene er ved at gå fra hinanden. Jeg er helt vild med HAY’s Palissade Collection i den smukke olivengrønne farve, som vil stå flot med vores grønne træværk. Men jeg drømmer også lidt om et mere uformelt loungesæt, og vi har ikke plads til både og. Åh, de mange beslutninger ved livet som husejer.

Jeg vil se..

Resten af Chernobyl serien på HBO, som vi er startet på for nylig. Har du set den? Den er fed, flot og skræmmende. Mega skræmmende.

Jeg vil læse..

Jeg vil blive færdig med Mette Carendi’s Tænd for forbindelsen, så jeg kan anmelde den herinde. Den har mange gode budskaber til forældre.

Det var mine planer for april 2022. Hvad er dine planer for april?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!