Mine outfit fra 2014

Så blev det fredag. Yay. Jeg glæder mig til weekenden, fordi jeg skal have min familie til fødselsdag. Det bliver så hyggeligt. Ellers står den bare på forberedelse hertil, en omgang Zumba og en tur i biografen for at se American Sniper. Ikke dårligt. Næste uge er fyldt med aftaler, så jeg ser frem til en rolig weekend.

Inden vi når alt for langt ind i 2015, vil jeg gerne vise jer mine outfit fra 2014. Det er ikke dem alle men blot mine favoritter.  Har I en favorit eller to? I kan se mine outfit fra 2013 HER. Selv synes jeg det er skønt at dykke ned i arkivet og få fornyet inspiration. Jeg tog alt mit tøj ud af klædeskabet forleden og hang det på plads igen enkeltvis. I 3 klynger. Tøj der skal beholdes, tøj der overvejes, samt tøj der skal sælges eller gives væk. Jeg bruger nok kun 20% af det hele.

7 Comments

 1. Ida
  24. januar 2015 / 10:24

  Det lyder som en dejlig weekend 🙂
  Jeg savnet et outfit af dig i din Ralph Lauren skjorte, det er nemlig blandt mine favoritter af dine outfits 🙂 Ellers må jeg nok sige nr 5 nederst 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   25. januar 2015 / 13:59

   Det har/er det bestemt også 🙂
   Det var ikke et favorit outfit, da jeg aldrig bliver en skjorte pige 🙂 Nr.5 nede fra er også min egen favorit 🙂

 2. 23. januar 2015 / 15:49

  Så fine outfits! Jeg har også vildt meget tøj, og det meste går jeg ikke med! Burde få sat noget mere til slag, for hold nu op hvor det fylder!

  • Lullumut
   Forfatter
   25. januar 2015 / 13:57

   Tak 🙂 Ja, det er da ærgerligt, at det bare fylder, og ingen får glæde af det.

 3. 23. januar 2015 / 11:41

  Fine outfits!

  jeg er mest glad for outfit nr. 1 og det hvor du er helt i sort i haven med acne støvlerne.
  Og det hvor du har din grønne jakke på mener du skulle til konfirmation på det billede.

  God weekend! Jeg får også besøg i aften.

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   25. januar 2015 / 13:54

   Tak 🙂 Nr. 1 er meget råt i forhold til de 2 andre, du nævner 🙂 Men de 2 andre er faktisk også mine favoritter 🙂 Det med den grønne jakke er fra min svigerindes 40 års fødselsdag 🙂
   Tak, god weekend til dig også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!