Mine outfit fra 2015

Det nåede ikke at blive til så forfærdelig mange outfitbilleder her på bloggen i 2015, desværre. Det bliver meget bedre i år, haha. Det er lidt mærkeligt at se billeder fra min gamle lejlighed og have. Samtidig er det helt okay, for jeg er kommet et meget bedre sted hen. Har du en favorit blandt mine outfitbilleder her? Selv er jeg ret vild med det outfit med de blå H&M bukser, sort blazer og solbriller. Jeg kan også rigtig godt lide mit sommeroutfit fra Rungsted Havn med den pink taske. Den er så cool. Den skal i brug igen til foråret. Og så kan jeg altså også godt lide de blå bukser med den blå t-shirt og hæle til.

Hvis du har lyst, kan du se mine outfitbilleder fra 2014 lige HER. Det er sjovt at kigge tilbage. Mit hår er i hvert fald vokset meget på bare et år, selvom jeg bliver klippet 3-4 gange årligt. Og så havde jeg pandehår. Det overvejer jeg at få igen. Pandehår altså. Og måske en page. Det er så trendy lige nu. Jeg synes, alle har fået pagefrisurer.

2 Comments

 1. StyleStories
  7. februar 2016 / 15:44

  Jeg synes det med den stribede bluse og blondenederdel er rigtig fint og sommerligt. Og ellers det med lyseblå t-shirt og printede bukser, klæder dig rigtig godt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   7. februar 2016 / 20:21

   Det første du nævner får mig virkelig til at længes efter sommer og sol 🙂 Det andet er også min favorit 🙂 Dog har bukserne desværre ikke overlevet den intensive brug..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!