Mine opbrugte skønhedsprodukter

Her kommer endnu en omgang af mine tomme produkter, som jeg håber, I vil tage godt imod. I kan se mit tidligere indlæg HER.

Neutral shower gel: Lige så meget som jeg elsker shower gel med en lækker duft, lige så meget kan jeg godt lide de duft frie som bl.a. Neutral og Sanex. Så er der også rig mulighed for at give den gas med parfume. Denne er en klassiker og kan også deles med en kæreste. Praktisk for dem med meget små badeværelser, som mit. 250 ml. kan købes bl.a. HER til 27,95kr.

Nuxe Eau de Mousse Micellaire ansigtsrens: Oh my! Jeg købte denne i Magasin sidste forår, og den var lidt af et sats. Men ih, det er den blødeste rense mousse, og den skal jeg helt sikkert have hjem en anden gang. Den dufter skønt af roser og renser godt i dybden, samtidig med at den er mild. Kæmpe fan her. Ikke af prisen, men den holdt i næsten 2 mdr, hvilket er ok. 150 ml. koster 145 kr. bl.a. HER. Magasin holder goodie days med rabatter lige pt, hvor der nok er nogle penge at spare.

YniQ luksus vatrondeller og vatpinde: Her er tale om et basis produkt, som vi alle vel bruger. YniQ har taget et skridt mod luksus og udført vatrondeller og vatpinde i en bedre kvalitet, uden at det koster meget mere. Læs min positive anmeldelse HER. En prøvepakke med begge dele koster 38kr. og kan købes HER, hvor der også er en forhandlerliste.

The Body Shop kokos body butter: Jeg har været stor fan af TBS’s body butters, så længe jeg kan huske. De er bløde, dufter godt, og jeg har altid lyst til at stikke tungen ned i, haha. Denne var tilfældigvis med kokos, som jeg helst bruger om vinteren, hvor der ikke er bier og hvepse. Om sommeren vælger jeg gerne Moringa, som er en meget mild duft. 200 ml. koster 165kr. og kan bl.a. købes HER.

Har I erfaring med nogen af disse produkter? Og er I friske på endnu et indlæg med tomme produkter? Jeg har ret mange nemlig. Husk I øvrigt at genanvende jeres produkt emballager.

Share:

10 Comments

 1. Liselotte / Everyday Couture
  7. marts 2014 / 15:29

  Jeg er stor Nuxe fan … sådan virkelig stor fan..
  Køber bodylotion, ansigtscreme, håndcreme, body olier, lipp balm og make up fjerner.

  Har dog ikke prøvet den du skriver om så det skal jeg helt sikkert ha gjort… 🙂

  Et andet lille tip er øjen make up fjerner fra Mini risk i fakta til 15 kr. det er uden tvivl verdens bedste, og uden alt muligt skid i.. 🙂

  // Liselotte

  • Lullumut
   Forfatter
   7. marts 2014 / 22:38

   Uha, det må jeg da give dig ret i så 🙂 Jeg har også håndcremen. Det er de eneste af deres produkter, jeg har prøvet. Så skal du helt sikkert prøve den rens her 🙂 Tak for tippet 🙂 Jeg har pt. et lille lager af den fra Matas, men efter jeg er holdt op med at bruge vandfast mascara, er denne da et godt bud 🙂

 2. Mia L
  7. marts 2014 / 02:10

  Jeg ELSKER også body butter fra TBS. Lige for tiden bruger jeg Papaya og Almond 🙂
  YniQ sværger jeg til, især da jeg er storforbruger af glimmer og sand neglelakker, så er de guld værd, de vat rondeller 😀

  Knus Mia

  • Lullumut
   Forfatter
   7. marts 2014 / 22:36

   Mm, det er også 2 rigtig gode valg 🙂
   Ja, det er rigtig gode og kraftige og fnulrer ikke sammen, når der fjernes neglelak 🙂

 3. 6. marts 2014 / 20:27

  Uh body butter er fantastisk!

  Knus!

  • Lullumut
   Forfatter
   6. marts 2014 / 23:15

   Helt vildt 🙂 Kan næsten ikke leve uden en selv 🙂

 4. Ida
  6. marts 2014 / 17:31

  Jeg har vat rundellerne og vatpindene og dem synes jeg rigtig godt om.
  Og ja jeg kan godt lide at læse om dine produkter 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. marts 2014 / 18:57

   Fedt 🙂 Jeg mindes ikke, at du har blogget om dem 🙂
   Dejligt, det glæder mig virkelig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. marts 2014 / 18:56

   Det kan jeg virkelig godt forstå 🙂 Jeg er bare afhængig af body butters generelt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!