Mine ønsker for 2020

Mine ønsker for 2020

Vi er allerede godt inde i det nye år, men alligevel vil jeg gerne dele mine ønsker for 2020 med dig. Mine ønsker skal ikke ses som nytårsforsæt men som ønsker. Ting jeg gerne vil være bedre til eller opnå i 2020. Forhåbentlig kan jeg så sidst på året kigge tilbage og glæde mig over, hvad jeg fik gjort noget ved.

BOLIG

Vi starter med kategorien bolig, for den er mest håndgribelig. Vores rækkehus er fra 1999, og det er ikke som sådan fordi, vi skal have lavet en masse ting ved det. Generelt er det i god stand og kræver blot almindelig vedligehold.

Højt på ønskelisten står et nyt spisebord og nye spisebordsstole. Vi er ved at være godt trætte af dette bord, og faktisk også lampen, og vi er klar til at købe noget nyt. Vi har udset os nogle stole men mangler blot at blive enige om et spisebord. Det skal være rundt og må meget gerne have mulighed for isætning af ekstra plader, men det er ikke et must. Anbefal gerne ❤

Et andet projekt er en omrokering i soveværelset. Det ser præcis sådan her ud i dag. Sengen skal om og stå på den modsatte væg. Der skal muligvis males, og så skal vi måske også finde på en anden løsning i forhold til sengeborde.

MINIMALISME

Et af de helt store projekter hedder minimalisme, og jeg lader det gå under bolig. 2020 skal for mig være året, hvor jeg får skilt mig af med overflødige ting, som jeg ikke har et forhold til. Jeg vil kun have ting, jeg enten elsker, eller som har en funktion i mit hjem. Jeg når højest sandsynligt ikke dette mål i 2020, men jeg gør et forsøg på at komme igennem mine (og vores) ejendele. Det er jo en igangværende process. Jeg glæder mig, og jeg er hooked! Jeg er allerede godt i gang med min garderobe og er ved at opbygge mig en fin, lille capsule wardrobe. Lidt men godt! Jeg arbejder også med konceptet swedish death cleaning. Det handler om at rydde op i mine ejendele, så når jeg ikke længere er her, skal mine efterladte ikke tage stilling til mine ting.

Jeg vil helst ikke sætte mig på for mange projekter, men jeg vil også gerne give haven en ordentlig overhaling. Trappen vil jeg gerne have slebet og evt. malet. Vi skal have indhentet tilbud på at få lavet vores loft, og så skal vi nok have en ny brusekabineniche. Vi vil gerne have lavet badeværelset om, men det er en større udskrivning, som godt kan vente nogle år. Fokus er altså på spisestuen, soveværelset og en generel grovsortering i ting.

SUNDHED

Forleden skrev jeg lidt om, at jeg er begyndt at tabe en masse hår. 2020 kommer til at byde på meget mere velvære og sundhed for mig. Jeg har tilegnet mig mange dårlige vaner over de sidste par år, og nu hvor A er blevet 2 år, og sover nogenlunde om natten, kan jeg godt tillade mig at prioritere mig selv lidt igen. Bedre og sundere mad, mere søvn, mere motion osv. You know the drill. Og det vil komme os alle 3 til gode.

Hvad angår motion har jeg både yoga og Zumba i kikkerten. Jeg synes bare ikke helt, det giver mening med et abonnement et sted, hvis jeg kun kan snige mig afsted en enkelt gang om ugen. I december købte jeg derfor et kettlebell kursus hos Anna Bogdanova samt en kettlebell, og så snart jeg har fået taget tilløb, skal jeg altså i gang med det kursus. Det skal også være med til at styrke min ryg. Den er lidt træt af at bære rundt på et barn på 12-15 kg, lang transport til og fra arbejde, og ja – kontorarbejde.

OVERBLIK

Som du kan læse, kommer jeg til at prioritere både mit hjem og min krop højt i 2020. Udover at prioritere familie og venner, kommer jeg altså til at bruge en del tid hjemme. Til gengæld vil det frigive mig en masse tid og tilegne mig gode vaner i det lange løb.

Hvad er dine ønsker for 2020? Har du gjort dig nogen tanker om dem? Måske det er nogle af de samme som mine?

Share:

4 Comments

 1. 2. februar 2020 / 10:05

  Altså det der deathoprydning, er det ikke lidt tidligt at gå i gang med… Ellers går jeg også ind for at minimere. Desværre deler min mand ikke rigtig den trend, han er en samler og har svært ved at rydde op – I det hele taget. Hjemmetræning er alletiders, det udøver jeg i stor stil, ofte sammen med hunden, der godt vil blande sig i gulvøvelserne. Derfor er både vovse og jeg i rimelig god shape.

  Kh fra Janet

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   2. februar 2020 / 12:22

   Jeg tænker aldrig, det er for sent at gå i gang med 🙂 Hvad jeg ikke har liggende af bl.a. papir, som jeg ikke engang selv ved, hvad jeg skal bruge til. Da min far gik bort for lidt over 2 år siden, efterlod han sig rigtig mange ting. Ting min mor stadig er ved at gennemgå. Og det ønsker jeg ikke at give videre. Min far var også samler.

   Det lyder godt 🙂 Jeg synes bestemt også, du er en flot kvinde, så jeg kan sagtens se, det giver noget 🙂 Det er nok bare en prioritering, for jeg kunne bare lade være med at sidde og skrive blogindlæg. Men, når mit barn først sover ca.20:45-21:00, så er mine batterier ved at være flade 🙂

   Kh. Louise

 2. 1. februar 2020 / 20:07

  Jeg er begyndt at dyrke yoga hjemmefra, netop fordi jeg ikke kan køre nogen steder om aftenen. Jeg kan anbefale Hverdagsyoga på YouTube. kh Pia

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   1. februar 2020 / 21:11

   Ej hvor fint, tak for tip, Pia! 🙂 Jeg har lige abonneret på kanalen. Men tænker stadig jeg skal i gang med mit kettlebell kursus, nu hvor det er købt og betalt. Måske det kan blive en kombination. Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!