Mine London køb

Udover masser (!) af undertøj fra Victoria’s Secret og Topshop, but of course, blev det også til en del skønhedsprodukter i London. Jeg havde ikke så meget tid på egen hånd, men der lå Boots på Waterloo Station, som vi boede ved, og så stødte jeg på Superdrug, da jeg kom ind forbi Oxford Street. Lush lå også på stationen, men den nåede jeg desværre ikke forbi. Jeg kom hjem med følgende skønhedsprodukter:

* Neglebåndsolie til at tage med på farten fra Sally Hansen
* Pincet fra TweezerMan
* Neglelakfjerner i bøtte fra Pretty Quick
* Behandlingsmiddel mod urenheder fra Clean & Clear
* Holografisk neglelak (Mondance) fra Topshop
* Vitamin E olie til huden fra Superdrugs eget mærke
* Creme til tør hud fra E45
* Hurtigtørrende overlak fra Seche Vite
* Bodylotion med kokosduft fra I love…
* 24 timers eyeliner fra Colorsport
* Øjenbryns mascara fra Maybelline
* Brun Kohl fra Barry M
* Lipgloss med hindbær og solbær fra I love…
* Blush fra Barry M
* Læbepomade fra Carmex
* Vitamin E bodyscrub fra Superdrugs eget mærke
 

Nu mangler jeg bestemt heller ikke noget. Spørg endelig hvis I vil vide noget, om de forskellige produkter, hvor jeg har købt dem, hvad de har kostet osv. Flere af dem er nemlig allerede taget i brug. Jeg købte de forskellige produkter, fordi jeg enten manglede, og de var utroligt billige, eller fordi det var produkter, der ikke sådan er til at skaffe derhjemme. Kan I heller ikke begrænse jer, når I er på udenlandsophold?

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

8 Comments

 1. BRUUN by BRUUN
  25. september 2013 / 09:15

  Det er så FEDT at få tanket op 🙂
  Jeg glæder mig – har lige bestilt en tur til december!

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   25. september 2013 / 23:01

   Helt bestemt. Kunne godt have haft mere med hjem, haha.
   Uh, nu bliver jeg helt misundelig. Skal jeg ikke med i din kuffert 😉

 2. 21. september 2013 / 23:17

  Jeg går også amok i den slags butikker. Duane Reade i New York har jeg også slæbt adskellige kilo med hjem fra. Elsker det!!! Skal til London i november, og jeg skal have masser af plads i kufferten – på vej ud 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   21. september 2013 / 23:24

   Duane Reade <3 Elsker den forretning. Der gik jeg også shopamok i 2007 🙂
   Lyder rigtig godt, god tur når du når dertil 🙂 Jeg havde selv nogle ting med, jeg smed ud derovre, så der var mindre vægt 🙂

 3. 21. september 2013 / 16:27

  Noget af det bedste ved at være i udlandet er afgjort at få tanket op på alverdens sminke. Det er så billigt, og der er sådan et fantastisk udvalg. Skønt! 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   21. september 2013 / 21:51

   Helt sikkert. Det er bare lidt sjovere, når de har nogle andre ting og måske også billigere priser 🙂 Og så er det altid mere legalt at shoppe udenlands 🙂

 4. Line - Infashionwebelieve
  21. september 2013 / 10:23

  Det er altså også noget af det bedste ved London – billige beautyitems! Forstår ikke hvorfor det skal være så dyrt i DK?! 🙁

  • Lullumut
   Forfatter
   21. september 2013 / 21:49

   Helt sikkert. Nu har jeg kun været der en enkelt gang før, men jeg mindes også, at jeg købte en del skønhedsprodukter 🙂
   Ja, det er da helt vildt. F.eks. den creme fra I love… var omkring halv pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!