Mine fødselsdagsønsker

ReklameNu kan jeg vist ikke løbe fra det længere. I morgen fylder jeg rundt. 30 år. Bum. Jeg er blevet spurgt ind til mine ønsker rigtig mange gange. På den ene side ønsker jeg mig alt. Bl.a. mangler jeg stadig nogle ting til huset såsom lamper, reoler, sengeborde, knager mv. Jeg vil dog også gerne selv gå på jagt og finde de helt rigtige ting, og så vil jeg gerne undgå at fylde alle de tomme flader ud på nul komma fem. Samtidig har jeg også forsøgt at ønske mig nogle ting, som passer lidt bedre til en rund fødselsdag. Jeg fylder trods alt kun 30 runde år en gang i mit liv. Her kommer hvad jeg ikke kan eller vil undvære. Der er både lidt i den dyre ende og lidt i den billigere ende, så der er til alle gavebudgetter.

 • Tilskud til større ting; bl.a. til en Balenciaga taske, en ny PC, en ny mobiltelefon, en ny cykel og et zoom objektiv til mit Canon EOS 600D spejlreflekskamera.
 • Et stativ og en fjernbetjening til mit Canon EOS 600D. Hej flere outfitbilleder.
 • Et Canon (EOS 600D) fotokursus.
 • Sengetøj i hvid, grå eller sort. F.eks. fra SemiBasic eller egyptisk bomuld fra Magasin.
 • Håndsæbe og håndcreme fra JurliqueAesop, L:A Bruket, Meraki eller Tromborg.
 • Sorte luffer i skind fra Gaucho eller Markberg.
 • Gode oplevelser. F.eks. Adele koncert. Grease musical. En tur på A.C. Perchs eller Royal Smushi Café. Brunch eller bøffer på MASH.
 • Weekendture til bl.a. Malmø, Ystad Saltsjöbad, Comwell, diverse spasteder, Paris, og Stockholm. Er jeg den eneste, der ikke har besøgt Ystad Saltsjöbad endnu?
 • Gavekort til Magasin eller IKEA. Der kan jeg helt sikkert finde noget godt til boligen.
 • Georg Jensen “Arne Jacobsen” bestik bestående af kniv, gaffel, spiseske og teske. Så er der lidt ekstra til opvaskemaskinen.
 • Diverse Royal Copenhagen “Hvid riflet” tallerkener. Jeg har allerede meget men efter at have fået opvaskemaskine er serviceskuffen hurtigt tom.
 • En pandekagepande til induktionskomfur og en pandekagespartel.
 • Et vaffeljern. F.eks. et fra Teffal med uskiftelig plader. Har drømt om et vaffeljern i flere år.
 • Nicolas Vahé lækkerier til køkkenet. Det kan jeg altid bruge.

Det var vist det. Tror jeg fik det hele med. Det jeg ønsker mig allermest er nok en taske fra Balenciaga eller en god oplevelse og meget gerne en getaway, fordi jeg ikke skal rejse nogen steder i år. Men jeg bliver glad for det hele. Min ønsker er jo mest i den praktiske ende, så det skal jeg nok få sparet op til med tiden. Ellers har jeg helt vildt meget brug for en ny PC. Min synger nok desværre på sidste hvers. Det samme gælder min mobiltelefon og også min (mors) cykel. Hvad ville du ønske dig til en rund fødselsdag?

Indlægget indeholder affliate links, men holdningerne er som altid mine egne

Share:

4 Comments

 1. Katrine Guldbæk
  13. januar 2016 / 18:01

  Sikke nogle gode ønsker du har skrevet på listen :-). Håber du får nogle af dem indfriet 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   13. januar 2016 / 23:06

   Tak, det håber jeg selvfølgelig også, haha 😀

 2. Ida
  13. januar 2016 / 07:43

  Det er nogle gode ting 🙂 Puha jeg ved slet ikke hvad jeg ønsker mig endnu – har lidt tid at løbe på endnu 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   13. januar 2016 / 16:30

   Det synes jeg også 🙂 Det kunne jo være, du havde en idé om, at det resolut skulle være f.eks. et smykke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!