Mine færdig-med-studiet gaver

Sidste weekend havde jeg inviteret mine søde veninder til jeg-er-færdig-med-studiet-og-har-savnet-jer middag. Jeg var blevet spurgt om nogle ønsker, men gaver var slet ikke meningen med middagen. Alligevel diskede de alle op med søde kort, smukke blomster og dejlige gaver. Åh, hvor var det sødt. Og det var ikke mindst skægt at se, hvad de helt selv havde fundet på.

Den smukke, dybe tallerken fra Royal Copenhagen i musselmalet helblonde er egentlig ikke fra mine veninder, men den kommer lige med i indlægget her. Jeg fik den af mine dejlige forældre. Helt vildt uventet. Den er vintage og simpelthen helt perfekt.

Til “Superwoman” Smartboxen nåede jeg først at tænke “shit, det er bungyjump”! Men pyh, den kan heldigvis bruges på helt normale ting som massage eller sushi. Og massage er helt sikkert, hvad jeg trænger til.

Det fine Designletter krus med et “L” på er fra min veninde. Det er faktisk slet ikke et krus, jeg selv umiddelbart kunne finde på at investere i. Men det er simpelthen så fint og personligt. Jeg bliver nødt til at købe et med “M” på til herren i huset, så han ikke føler sig snydt, hihi. Det kan f.eks. bruges som tandbørste krus, og den anden dag fik jeg faktisk nogle fine Jordan designer tandbørster ind ad døren fra et PR firma. Disse er designet af Tord Boontje, og de er meget sommeragtige.

Sidst men ikke mindst modtog jeg lidt dullegrej, og i 3 af gaverne var der en neglelak i en rødlig farve. Virkelig pudsigt. Jeg har valgt at beholde det hele, da farverne er helt perfekte. Nu mangler jeg bare lidt farve på hænderne og i ansigtet. Fra venstre mod højre: Chanel “575 Starlet”, Nilens Jord “662”, Gosh “60 Lambada”, Gosh “03 Soft Rosa” og Gosh “05 Red Stiletto”.

Share:

19 Comments

 1. Katrine Guldbæk
  10. juli 2013 / 00:28

  Hvor er skålen bare super flot 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. juli 2013 / 21:56

   Tak 😀 Tjekkede den lige på nettet, og den er heller ikke billig.

 2. Guapizimo
  7. juli 2013 / 17:56

  Dejligt med søde veninder, sikke nogle fine gaver 🙂

 3. Guapizimo
  7. juli 2013 / 17:56

  Dejligt med søde veninder, sikke nogle fine gaver 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   7. juli 2013 / 20:38

   Jaaa, de er bare så søde 🙂 Og de har fundet de bedste gaver 🙂

 4. Camilla Christine
  7. juli 2013 / 15:52

  ih tillykke med det 🙂 og sød lyserød farve fra Chanel især

  Camilla Christine

  • Lullumut
   Forfatter
   7. juli 2013 / 20:37

   Tusind tak 🙂 Ja, den er så fin og enkel. Meget sommeragtig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   7. juli 2013 / 20:36

   Den er smukkere end smuk, ja 🙂 Den er bare lidt anderledes end en almindelig skål 😉

 5. Ida / Fashionlab
  6. juli 2013 / 23:29

  Hvor er det nogle dejlige gaver! 🙂
  Især de fine tallerkener står også højt på min ønskeliste!

  • Lullumut
   Forfatter
   7. juli 2013 / 20:35

   Super skønne gaver 🙂
   Den er godt nok også fin, men sikkert ikke helt billig, hvis man vil samle 🙂

 6. Nanna Says
  6. juli 2013 / 19:58

  Sikke nogle skønne veninder du har dig 🙂
  Det er da bare nogle rigtig lækre gaver!
  Kruset ville jeg så gerne selv eje. Som du siger er det netop så personligt og fint.

  • Lullumut
   Forfatter
   7. juli 2013 / 20:35

   Ja, de er så søde, men det er de nu altid 🙂
   Det er de bedste gaver. Ja, så nu kan det godt blive koldt igen, så jeg kan bruge det til kaffe/the 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   7. juli 2013 / 20:34

   Meget 🙂

 7. Ida
  6. juli 2013 / 10:01

  Det var så hyggeligt (og undskyld at jeg var så fraværende – you know why 🙁 ).
  Er glad for at du blev glad for kruset. Synes selv at de er så fine – bare så trist at mit navn starter med et kedeligt I 🙁
  Håber at det går godt okay idag <3

  • Lullumut
   Forfatter
   7. juli 2013 / 20:34

   Godt at du hyggede dig trods alt 🙂
   Ja, det er virkelig fint 🙂 Hehe, I er da ikke meget kedeligere end L. A havde været perfekt 🙂
   Tak søde 🙂

 8. Ida
  6. juli 2013 / 10:01

  Det var så hyggeligt (og undskyld at jeg var så fraværende – you know why 🙁 ).
  Er glad for at du blev glad for kruset. Synes selv at de er så fine – bare så trist at mit navn starter med et kedeligt I 🙁
  Håber at det går godt okay idag <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!