Mine bud på neglelak til julens fester

Mine bud på neglelak til julens festerHvis du ikke allerede har lagt mærke til det, afholder vi bloggere hos Bloggers By Heart en julekalender i år. I går var der en anden blogger, som åbnede dagens låge. I dag er det så min tur til at åbne en låge. Bag dagens låge vil jeg vise mine bud på neglelak til julens fester.

Mine bud på neglelak til julens fester

For det første er det vigtigt at huske på, at neglelak ikke er for alle, og at vi er forskellige. Jeg føler mig f.eks. helt vildt godt tilpas med neglelak i mørke farver. Både på mine tånegle og mine fingernegle. Jeg synes ikke, jeg har så pæne fingre, og derfor er det rart at kunne fjerne fokus lidt, haha. Her har jeg fundet et par super flotte farvenuancer. De er blot mine bud på neglelak til julens fester. Og de kan altså også godt bruges til nytårsaften, hvis du synes. Mine bud er:

 • Masser af glimmer
 • Rød; både julerød og mørkerød
 • Sølv og guld
 • Lilla; især en mørk lilla
 • Sort
 • En kombination med en farve og glimmer på noget af neglen eller hele neglen

Rød er en meget oplagt farve, og det er guld og sølv også. Glimmer ligeså. Sort og lilla er lidt mere utraditionel men kan stadig være hamrende flot. Jeg havde selv den meget mørkerøde neglelak på til firmajulefrokost i fredags. Og den farve har fået så mange komplimenter. Nok fordi det ikke er den klassiske røde. I øvrigt er jeg vild med de små neglelakke fra Yves Rocher. Jeg bruger sjældent mere end et lag, og farven er både flot og holdbar. Hvilken farve neglelak foretrækker du til julens fester? På billedet ser du:

 • Den sorte: Power Potion 895 ‘latex effect’ fra L’Oréal
 • Den med sølvglimmer: Beyond Cozy 816 fra Essie
 • Den mørkerøde: Prune mystérieux 36 fra Yves Rocher
 • Den med guldglimmer: Rock at the top 335 fra Essie
 • Den sorte: Kimono empire 875 fra L’Oréal

De viste neglelakke er modtaget som gave. Jeg har selv valgt at vise dem her på min blog. Holdningerne er som altid mine egne.

4 Comments

 1. 17. december 2016 / 15:14

  Jeg er elsker guld negle – det kommer bare nemt til at virke sådan lidt “overdrevne”… Men jeg synes, at det er lovligt i december at glimte og glitre 🙂 God weekend søde.

  • Lullumut
   Forfatter
   18. december 2016 / 16:20

   Haha ja, det er rigtigt. Jeg matcher dem også selv til et lyst eller mørkt outfit, hvor de kan blende lidt ind.
   Ja, i december er næsten alt lovligt 🙂
   Tak, i lige måde, søde Lise 🙂

 2. Katrine Guldbæk
  6. december 2016 / 14:00

  Det er virkelig også nogle fine farver :-).

  • Lullumut
   Forfatter
   7. december 2016 / 18:10

   Jeg kunne ikke være mere enig med dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!