Mine 10 mest læste blogindlæg i 2019

Mine 10 mest læste blogindlæg i 2019
Brunch på Krone B i Helsingør

Her kommer en oversigt over mine 10 mest læste blogindlæg i 2019. Alle indlæggene er skrevet og udgivet i 2019. Jeg synes altid, det er hyggeligt med et tilbageblik. Især fordi blogindlæg hurtigt bliver glemt i mængden af nye blogindlæg. Traditionen tro starter jeg med det 10. mest læste blogindlæg og slutter med det mest læste. Du kommer til hvert indlæg ved at klikke på de lyserøde overskrifter.

Du kan se oversigten fra 2018 her.

10. Et brev til min far

Det 10. mest læste blogindlæg i 2019 var dette, hvor jeg skrev og udgav et brev til min far. Det var meget personligt men også meget rart at sætte ord på mine følelser.

9. Mine planer for februar

Af en eller anden grund var et par af “mine planer for måneden” indlæg blandt de mest læste. Dét er altså hyggeligt. Dejligt der er god stemning for de personlige blogindlæg.

8. Lidt omkring mit nye arbejde

Som bekendt startede jeg på mit nye (ok, gamle) arbejde i november, og det var der altså stor interesse for at læse om.

7. Mine planer for november

Mine november planer var også ret populære. Måske fordi det var her, hvor jeg afsluttede kursus, gik til eksamen og begyndte på arbejde. Mit arbejdsliv er åbenbart ret interessant, haha.

6. Ugens op og ned – Uge 19

I 2019 begyndte jeg på min serie af “ugens op og ned”. Det blev desværre ikke til et for alle uger, men heldigvis blev der taget godt imod dem. I uge 19 var jeg kun lige officielt blevet ledig, og det var her, jeg fik en praktikplads i hus.

5. Ambassadør for Bloggers By Heart

Reklame for Bloggers By Heart/Ambassadør // I starten af året blev jeg kontaktet af Bloggers By Heart for at høre, om jeg havde lyst til at være ambassadør for dem. Der var ikke noget, jeg hellere ville, og jeg er stadig meget glad for det.

4. En dejlig aften på FOOD CLUB i Aarhus

Inviteret af Bloggers By Heart/Ambassadør // I september inviterede Bloggers By Heart mig og en håndfuld andre bloggere til at besøge Madklubbens Food Club i Aarhus. Og hvilken dejlig aften med skøn mad! Minder mig om, at jeg snart må besøge Food Club i København.

3. Jeg søger nyt arbejde

Endnu et indlæg omkring mit arbejde, eller mangel på samme, som ramte top 10. Alligevel kom der kun en enkelt kommentar til det, fra altid søde Tina.

2. Vores bryllupskage

Hvem kan ikke lide at kigge på billeder af lækre bryllupskager. Jeg kan! Også selvom jeg ikke skal giftes igen, haha.

1. Brunch på Krone B i Helsingør

Inviteret // Mm, og nu vi er i mad-genren, så var brunchen på Krone B i Helsingør virkelig god. Jeg tror desværre, de har lukket ned igen. Deres hjemmeside er i hvert fald nede. Æv.

Kan du huske alle ovenstående blogindlæg? Måske der er nogen af dem, du husker særligt? Har du en favorit?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!