Mine 10 mest læste blogindlæg i 2018

I forbindelse med afslutningen på 2018 blev jeg nysgerrig på, hvilke blogindlæg der har været mest populære her på bloggen. Derfor har jeg samlet mine 10 mest læste blogindlæg i 2018 i dette blogindlæg. Jeg har kun taget blogindlæg fra 2018 med og altså ikke de tidligere år. Det er en god blanding af personlige indlæg krydret med lidt mode og stil samt skønhedsprodukter og mad. Jeg starter med det 10. mest læste blogindlæg og slutter med det mest læste.

Mine 10 mest læste blogindlæg i 2018

10. Et år uden min far

I november 2018 var det et helt år siden, jeg havde været i kontakt med min far. Det havde jeg behov for at sætte ord på. Og så havde jeg behov for at sætte ord på, at ingen tør spørge ind, hvordan jeg har det her på den anden side.

Mine 10 mest læste blogindlæg i 2018

9. Den første tid efter fødslen

I starten af året fødte jeg en lille dreng, og da vi havde været hjemme i nogle uger, fik jeg endelig overskud til at skrive lidt om den første tid efter fødslen.

Mine 10 mest læste blogindlæg i 2018

8. Velkommen til verden Baby A

Den 6. januar var årets højdepunkt. En sen lørdag aften kom en dejlig, lille dreng til verden. Det var kærlighed ved første blik. Det klassiske baby-velkomst-blogindlæg blev taget godt imod.

Mine 10 mest læste blogindlæg i 2018

7. Min nye Gucci taske

Jeg fik ikke brugt ret mange penge i året der gik. Eller, ikke på ting til mig selv i hvert fald. Jeg fik dog købt én større ting. Den fineste, lille, sorte Gucci taske, som hænger på mig det meste af tiden. Har ikke et sekund fortrudt det køb. Nu drømmer jeg blot om flere Gucci tasker. Ups.

Mine 10 mest læste blogindlæg i 2018

6. Mit møde med en style coach

En af de sidste dage i min barsel brugte jeg på at besøge en style coach. Det var så fedt, og jeg fik nogle gode værktøjer med mig hjem. Bl.a. er jeg knap så farveforskrækket nu og har bl.a. købt vinterstøvler i en mørkegrøn farve.

Mine 10 mest læste blogindlæg i 2018

5. Burgere hos Rumbles i Helsingør

I juni var jeg inviteret forbi Rumbles i Helsingør for at smage deres burgere. De er rigtig gode. Læs min anmeldelse i linket ovenfor.

Mine 10 mest læste blogindlæg i 2018

4. Nuxe Huile Prodigieuse tørolie

Mm. Tørolien fra Nuxe er blevet en favorit. Jeg har ikke brugt den hen over sommeren men har taget den i brug igen denne vinter. Elsker den og duften. Ingen olie-forskrækkelse herfra.

Mine 10 mest læste blogindlæg i 2018

3. Vores bryllupsinvitationer

Vores meget fine hjemmestrikkede Etsy invitationer ramte bloggen i juli. De kostede næsten blod, sved og tårer at få ud og afsted med posten. Men de kom frem, og de blev bare så pæne.

Mine 10 mest læste blogindlæg i 2018

2. Et døgn i mit liv

Under min barsel blev jeg flere gange spurgt til, om jeg kunne få tid til at gå. Jep, det var så absolut ikke noget problem. Det kom der denne lille barselsdagbog ud af. Læs også del to her.

Mine 10 mest læste blogindlæg i 2018

1. Anti rødme creme og fugt serum fra Ecooking

Mit mest populære blogindlæg i 2018 var en anmeldelse af Ecookings nye anti rødme creme samt deres fugt serum. Pudsigt nok er det et af de blogindlæg, der ikke fik en eneste kommentar med på vejen. I hvert fald er det nogle gode produkter, og jeg synes, jeg fik taget nogle flotte billeder til blogindlægget.

Kan du huske nogle af disse blogindlæg fra 2018? Måske har du en favorit?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!