Min yndlings tunika og en denimnederdel

Da min mor holdt fødselsdag sidste weekend, var jeg trukket i min yndlings tunika og en denimnederdel. Jeg købte tunikaen fra InWear i august ved Langelinie Outlet. Der ligger en Companys Outlet, og ved begge mine besøg der har jeg fundet godt ting. Og billige ting. Bl.a. den blå blondekjole som jeg kun slap 180kr. for. Denne tunika stod oprindeligt til 349kr, men jeg fik den til 50kr. Det er jo ingenting. Og jeg har brugt den så mange gange, for den bordeaux farve og snittet er godt til mig. Ja, den ser godt nok lilla ud på billederne, men den er bordeaux med sort mønster.

Min denimnederdel er fra IMITZ, og den har jeg også brugt en del gange. Den har lidt pencilskirt-look over sig, hvilket egentlig ikke er mig. Men fordi det ikke er stramt, sort stof, men derimod blød, mørkeblå-sort denim, er jeg virkelig tilfreds med den. Den er klassisk men frisk og alsidig. Jeg har bl.a. haft den på til en barnedåb med en farverig bluse til. Det bedste af det hele er, at jeg føler mig så godt tilpas i den.

Jeg ved ikke med dig, men jeg må konstatere, at vejret udenfor er for godt og for smukt til indendørsprojekter. Dem har jeg ellers en del af. I stedet vil jeg støve min cykel af og komme rundt en tur. Jeg har en cykelrute, jeg gerne vil prøve af. Og så må projekterne vente til senere i dag. Håber du også får muligheden for at komme ud i det gode vejr i dag.


Inwear tunika // IMITZ nederdel // Deichmann støvler // Louis Vuitton taske // hvisk ring


Nederdelen er modtaget i forbindelse med bloggen. Indlægget indeholder affiliate links.

Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

2 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   28. marts 2017 / 23:16

   Tusind tak! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!