Min parfumesamling

Jeg synes selv, det er så hyggeligt at se andres parfume samlinger, så I dag skal I have lov til at se min samling. Jeg kan naturligvis også godt lide andre parfumer end disse, men ærlig talt har jeg ikke plads til flere, og jeg vil også gerne nå at bruge dem, inden de bliver kedelige. Fra venstre mod højre er det:

 • CLEANSummer Escape
 • CLEANShower Fresh
 • CLEANSummer Sailing
 • CLEANRain
 • CLEANSummer Linen
 • Medina by GOSHJalousi
 • The Body ShopWhite Musk Smoky Rose
 • The Body ShopVanilla Brulee
 • Yves RocherMoment de Bonheur
 • Yves RocherCerisier en Fleurs

Favoritten de sidste par år har været CLEAN‘s Shower Fresh, som er dejlig frisk. Jeg har brugt den i min. 5 år. Moment de Bonheur fra Yves Rocher er en nyere favorit og mindst lige så frisk og lækker. Ellers kan jeg bare godt lide de små varianter fra CLEAN, som er til at have med i f.eks. trænings tasken eller kufferten. Parfumerne fra The Body Shop og Yves Rocher er i øvrigt dejligt budget venlige.

Hvis jeg skulle købe en ny parfume i dag, ville jeg måske gå efter Giorgio Armani’s Acqua di Gioia, som jeg har haft før. Den er alt for god. Ellers er Calvin Klein’s Euphoria også en klassiker. Ak ja, hvis jeg bare havde plads til dem alle, haha. Har I selv mange parfumer, og hvilke er jeres favoritter?

Find CLEAN HER, Medina by GOSH HER, The Body Shop HER samt Yves Rocher HER.

Share:

14 Comments

 1. 28. januar 2015 / 12:10

  Lækker samling. Jeg må indrømme at jeg også har ret mange, men bruger ikke duft hver dag.
  Jeg har mine favoritter som Issey miyake, Ralph Lauren og Anna sui og selvfølgelig clean.

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   28. januar 2015 / 17:43

   Tak 🙂 Kan godt forestille mig, at du har en pæn samling 🙂 Hvordan kan det være, du ikke bruger duft hver dag?
   Uh ja, det er gode dufte, du nævner. Issey Miyake har jeg selv brugt en del.

   • 30. januar 2015 / 13:07

    Tit glemmer jeg det i farten om morgenen, men nogle gange vil jeg bare gerne have en pause for dufte 😉

 2. Sanne
  27. januar 2015 / 19:44

  Sikke en lækker og stor samling! Jeg har ikke selv så mange lige pt – jeg plejer egentlig at være meget god til at bruge dem helt op indtil jeg køber en ny. Synes det er sådan nogle irriterende penge at bruge 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   28. januar 2015 / 17:41

   Jeg er ellers sikker på, der er mange, der har en meget større samling end mig 🙂 Det er faktisk også sådan, jeg helst selv vil have det, men jeg kan nu godt lidt lidt at vælge mellem 🙂 Haha, helt enig. Ønsker mig dem også ofte til jul og fødselsdag i stedet.

 3. Ida
  27. januar 2015 / 18:51

  Jeg må tilstå at jeg har en hel del, men bruger dem så sjældent. Men når jeg skal have noget på. så bliver det Chanel Change eller Gucci II.
  Men kunne også rigtig godt tænke mig at prøve CLEAN.

  • Lullumut
   Forfatter
   28. januar 2015 / 17:40

   Du kan bare aflevere dem hos mig, haha 😉 Chance er også god og frisk 🙂
   Jeg kan varmt anbefale CLEAN, så go go 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. januar 2015 / 17:39

   Det husker jeg faktisk godt, de er så lækre 🙂

 4. Trine Lykke
  27. januar 2015 / 09:08

  Hold da op, det var noget af en samling.
  Jeg går ikke med parfume til hverdag, men jeg har em bodyolie med lidt duft i, og en bodymist, som jeg bruger af og til. Der ud over har jeg to parfumeprøver i min makeuppung som jeg bruger til særlige lejligheder.

  • Lullumut
   Forfatter
   28. januar 2015 / 17:39

   Ja, jeg har fået raget lidt til mig de sidste par år 🙂
   Sjovt at høre. Jeg kan slet ikke forestille mig næsten aldrig at bruge parfume. Jeg kan dog godt glemme det på en travl dag, hvor der ikke står en fremme på kommoden.

 5. 27. januar 2015 / 08:11

  Dejlig samling… og ja… jeg har mange parfumer.
  Det er egentlig mest fordi jeg tit lige synes jeg skal ha’ en med hjem, når jeg er ude at rejse… og jeg når så slet ikke at bruge den op 🙂
  Min favorit er Stella og det har den været i mange år nu… 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. januar 2015 / 17:38

   Det kan jeg godt forestille mig 🙂
   Åh ja, rejse indkøbene. Dem elsker jeg 🙂 Skal altid lige have lidt lækker med hjem. Nej, og det er faktisk derfor, jeg slet ikke har ønsket mig parfumer til sidste jul og fødselsdag.
   Den er en favorit hos mange. Jeg kender faktisk ikke duften. Måske en fejl 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!