Min nye taske fra Bellini

I sidste uge var det sko. I denne uge er det tasker. Jeg er tosset med sko og tasker, ligesom de fleste af jer forhåbentlig. Under modeugen i København i januar var jeg forbi på CIFF messen og kigge på nogle af de kommende kollektioner. Bl.a. kiggede jeg på fine Bellini tasker, og jeg lagde også et billede på Instagram (@lullumut). Nu har jeg så været heldig at få denne lækre taske ved navn Helen foræret. Synes den er helt vildt fin i den grå-brune farve og med de små prægninger på flappen. Den i øvrigt i det blødeste lammeskind. Jeg kommer til at bruge tasken rigtig meget her i de lyse måneder, og jeg glæder mig til at vise jer den i aktion.

Tasken er modtaget som gave

Share:

8 Comments

 1. 6. april 2015 / 19:58

  Den er virkelig sød 😀 Kan godt lide den er så enkel, men stadig har fine detaljer 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. april 2015 / 22:23

   Det er nemlig lige præcis detaljen, der gør hele forskellen her 🙂 Synes også det er så fin en forårsfarve.

 2. Cathrine
  5. april 2015 / 17:13

  Hvor er den fin 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   6. april 2015 / 22:22

   Tak, jeg er også så glad for den 🙂

 3. Anne Schmidt - WhatWhenWhere
  30. marts 2015 / 17:38

  Jeg er enig – den er SÅ fin i farven og de simple men lækre detaljer gør, at den oser at noget “eksklusivt”.

  🙂 Anne

  • Lullumut
   Forfatter
   2. april 2015 / 17:44

   Tusind tak 🙂 Faldt netop for både farve og detaljer, som er lidt anderledes end ellers 🙂

 4. Liselotte / Everyday Couture
  30. marts 2015 / 10:41

  Den ser super fin ud, glæder mig til at se den i action 😀

  / Liselotte

  • Lullumut
   Forfatter
   2. april 2015 / 17:44

   Tak, søde 🙂 Den er så lækker. Glæder mig til snart at vise den frem på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!