Min nye og meget nemme renserutine med Clarisonic Mia 1

ReklameTilbage i sommer var min ansigtshud meget lidt pæn omkring den ene kæbe. Det skyldtes forskellige ting, bl.a. en stresset hverdag, men nok også især at jeg tester mange forskellige produkter. Det fik mig til at tænke mig om og bl.a. fokusere på at bruge få, gode produkter og ikke shoppe rundt hele tiden.

Siden efteråret har jeg brugt den elektroniske rensebørste Mia 1 fra Clarisonic, som du kan se på billederne her ovenfor. Den har gennem et par måneder været med til at gøre min hud markant pænere. Der er stadig mulighed for forbedring, men jeg klart se forskel. Hos Clarisonic kan du finde et større udvalg af rensebørster. Jeg skriver kun om Mia 1, fordi det er den, jeg selv har erfaring med. Bemærk at min anmeldelse er subjektiv.

Fordelen for mig ved at benytte den elektroniske rensebørste er klart, at min ansigtshud bliver mere ren og pænere at se på. Eftersigende renser Mia 1 seks gange bedre, end når jeg selv renser mit ansigt. Det bedste ved det hele er, at jeg ikke føler, min hud bliver rykket mere rundt. Mia 1 er nemlig udviklet til daglig brug og derfor meget skånsom. Uden at det skal blive alt for teknisk, kører børstehovedet ikke rundt i cirkler og trækker i huden. Børstehovedet svinger, så det kommer ned i alle de små rynker og folder i huden, helt uden at jeg trykker børsten ind på huden. Jeg bruger Mia 1 næsten hver dag, men det er ikke altid, jeg bruger den både morgen og aften. Det svinger lidt efter mit humør. Egentlig tager det kun 60 sekunder at rense ansigtet med Mia 1, og der er kun en hastighed, så det er ikke en hel videnskab, som med så meget andet. Da jeg løb tør for den originale rensegel, begyndte jeg at bruge børsten med min egen ansigtsrens. Det er nok ikke helt det, der er meningen, men det gør vist ikke den store forskel.

Find hele Clarisonics udvalg online HER og fysisk hos Magasin. Mia 1 finder du HER. Den koster 899kr. og er inkl. et børstehovede til sart hud, en lader, en hætte samt en tube med 30 ml. rensegel. Prisen er lidt pebret, men til gengæld er der hele to års garanti på den. Det er muligt at købe nye børstehoveder samt rensegel tilpasset Mia 1. Clarisonic laver iøvrigt også produkter til fødderne, så ved du det. Og lad mig så høre. Har du selv prøvet et af Clarisonic produkterne? Og renser du dit ansigt morgen og aften? Selv kunne jeg ikke drømme om at gå nogen steder, hverken på job eller i seng, uden at have renset mit ansigt.

Produktet er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

2 Comments

 1. Liselotte / Everyday Couture
  12. januar 2016 / 09:04

  Jeg købte mig Mia2 tilbage i oktober og har været rigtig glad for den.. Den har dog lagt meget på hylden den seneste tid. Men jeg er sikker på den kommer i brug igen når der er lidt mere ro på boligfronten 🙂

  / Liselotte

  • Lullumut
   Forfatter
   12. januar 2016 / 17:34

   Åh ja, jeg kan da godt huske, du skrev om den, nu jeg tænker mig om 🙂 Fedt at du også har været glad for den.
   Ja, det er også sådan, jeg har haft det. Men nu er alle produkter pakket rigtigt ud og på plads, så jeg kan fortsætte mine gode rutiner, hvor jeg slap 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!