Min make-up opbevaring

Et par af jer efterspurgte noget mere bolig på bloggen, så here you go. Min bolig er meget lille med kun to værelser, så jeg forsøger at være praktisk og opbevare tingene lidt herefter. Inde i mit soveværelse er der, udover en seng, et klædeskab, et TV og en vasketøjskurv, en MALM kommode fra IKEA. Den er høj og samtidig smal, og her har jeg fem skuffer med make-up, skønhedsprodukter, hårpynt, hårtørrer etc. Min kæreste har allernådigst fået én af de seks skuffer til sine ting. Men han har heller så meget som mig, haha.

I den øverste skuffe har jeg min make-up, for det bruger jeg hver morgen, så det skal være let tiltængeligt. De små kasser i akryl/plexiglas er bare fra Rema1000 og Netto. Jeg har også en fra NoMess med låg, men den er i skuffen nedenunder, hvor jeg opbevarer min hårpynt. Ja, jeg er ret så systematisk. Kasserne kan også købes på f.eks. Ebay.

Hvis I er interesserede, skal I endelig ikke holde jer tilbage med at spørge ind til selve make-up produkterne. De er nogenlunde fordelt i kasser, efter hvad der er i brug, hvad der er knap så ofte i brug, og hvad der er på hold til senere. Af mærker bruger jeg mange forskellige. Der er GOSH, Benecos, L’Oréal, Ace of Face, Rimmel, Young Blood, Maybelline, Yves Rocher, The Body Shop, Carmex, E.l.f, Isa Dora, EOS m.fl. Og så har jeg lidt i min hverdagstaske også.

Nå, lad mig så høre. Hvordan opbevarer I jeres make-up og skønhedsprodukter? Havde jeg en stor herskabslejlighed eller villa, ville jeg gerne have et smukt, gammelt sminkebord, hvor alle mine produkter og redskaber stod fremme.

Share:

4 Comments

 1. Katrine Guldbæk
  30. april 2014 / 20:45

  Jeg har det også bedst med, når mit make-up ligger i kasser, så det er overskueligt og kan slet ikke klare, hvis der sidder gamle make-up rester på det “nye” make-up, ligesom hvis det har været i en make-up pung 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   30. april 2014 / 22:35

   Haha, lige præcis. jeg havde også lige haft alt ude og rengjort skuffen og grejet, inden jeg tog billedet 🙂 Det er også derfor, jeg ikke har en make-up taske. Har kun lidt læbepomade og lipgloss med i tasken. Evt. en mascara hvis jeg skal ud efter job.

 2. 30. april 2014 / 14:47

  Det er smart med de bokse! 🙂 Jeg har et stort sminkebord hvor jeg har alt min make-up, hårprodukter osv, til at være i plexiglas kasser 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   30. april 2014 / 22:34

   Det er så smart, og jeg elsker min opdelings kasser 🙂 Åh, bare det var mig 🙂 Ville elske at have det stående fremme sådan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!