Min lejlighed er blevet solgt

Min lejlighed er blevet solgt! Jeg er SÅ glad, og jeg glæder mig helt vildt til at skulle flytte. Heldigvis har jeg lidt over tre måneder, inden jeg skal være ude, så min kæreste og jeg har stadig lidt tid til at kigge rundt efter drømmeboligen. Vi havde nemlig valgt ikke at købe noget nyt, før vi havde solgt, for det ville vores økonomi ikke kunne klare. Processen med en mindre istandsættelse, besøg af ejendomsmæglere, godkendelse af formidlingsaftale, fornyelse af energimærke etc. har været rigtig lang, men det er selvfølgelig også en stor beslutning. Selve salget har kun taget en måned, og nu er vi her endelig. Det er fantastisk.

Min kæreste og jeg har allerede fundet et rigtig godt hus, som spiller 100% for os, og der er en bank, der har sagt god for at låne os pengene til det, yay. Men vi kigger stadig lidt rundt, for vi skal gerne bo det næste sted i min. 20 år, og derfor skal det være huset. Jeg håber, vi når at finde noget, inden vi skal være ude, så vi ikke skal bo et midlertidigt sted. Heldigvis har vi nogle dejlige familier, og begge har tilbudt os at bo hos dem midlertidigt, hvis det ikke kan blive anderledes. Nu ved I, hvorfor jeg har været lidt fraværende her på bloggen og fortsat vil være det, indtil alt kommer på plads. Hvis I har nogen spørgsmål omkring mine flyttetanker, så sig endelig til.

Share:

14 Comments

 1. Chau
  27. august 2015 / 13:57

  Tillykke hvor gik det stærkt!

  Jeg glæder mig til at høre hvor huset er;-) Vi ses imorge søde.
  jeg glæder mig!!! <3

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   28. august 2015 / 15:21

   Tusind tak, det gik vildt stærkt 🙂
   Ja, du må høre meget mere i morgen 🙂 Glæder mig super meget! 🙂

 2. 24. august 2015 / 10:03

  spændende…
  God ide bare at blive ved med at kigge… for pludselig er det der – det sted, hvor I tænker: YES… that’s it!!
  pøj pøj

  • Lullumut
   Forfatter
   24. august 2015 / 18:16

   Ja, det er helt vildt mega nervepirrende spændende, haha 🙂
   Vi kigger og kigger, og i går så vi et andet meget potentielt hus, som både er større og billigere end det andet 🙂
   Tak, skønne Lise! 🙂

 3. Jannie // Guapizimo
  23. august 2015 / 09:24

  Tillykke med salget, hvor er det bare dejligt for jer 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   23. august 2015 / 21:24

   Mange tak, det er så fantastisk 🙂

 4. Jeanette Henriksen
  23. august 2015 / 09:05

  Ej hvor er det spændende, glæder mig så meget til at se hvad i finder.. 😀

  Knus <3

  • Lullumut
   Forfatter
   23. august 2015 / 21:24

   Tusind tak 🙂 Tror selv vi er mest spændte, haha 🙂

   • Jeanette Henriksen
    24. august 2015 / 10:56

    Ha Ha ja det forstår jeg godt 😀
    Jeg håber snart vi finder noget andet, jeg vil såå gerne flytte.. 😀

    • Lullumut
     Forfatter
     24. august 2015 / 18:16

     Så må jeg hellere skynde mig at ønske dig held og lykke også 🙂

 5. 21. august 2015 / 09:11

  Stort tillykke med salget, hvor er det spændende for jer! Vi har faktisk nok også solgt, og her skal der ske mange nye ændringer 😉 Spændt på fremtiden!

  • Lullumut
   Forfatter
   22. august 2015 / 10:30

   Mange tak! 🙂 Ja, det bliver helt vildt spændende 🙂 Ej hvor fint, stort tillykke med det hele 😉

 6. Ida
  20. august 2015 / 20:58

  Det er så sejt og dejligt for jer, at det er gået så stærkt og super spændende med det kommende hus 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   22. august 2015 / 10:29

   Tusind tak! 🙂 Ja, det er helt vildt spændende. Nu må vi se, hvor vi ender henne og ikke mindst hvornår 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!