Min flotte regnjakke fra Helly Hansen

Min flotte regnjakke fra Helly Hansen

Min flotte regnjakke fra Helly Hansen

Min flotte regnjakke fra Helly Hansen

Min flotte regnjakke fra Helly Hansen

Indtil denne sommer bestod mit regntøj af et sort regnsæt med bukser og jakke fra føtex. Et praktisk regnsæt fra NorthField, som jeg kun hoppede i, hvis jeg absolut ikke kunne undgå det. De dage er heldigvis slut nu. Se bare min flotte regnjakke fra Helly Hansen. Den har jeg brugt mere eller mindre hver dag denne sommer. Om ikke andet har jeg bare haft den med mig i bilen. Man ved jo aldrig. Især ikke denne sommer.

Min flotte regnjakke fra Helly Hansen

Min regnjakke fra Helly Hansen er modellen W Kirkwall. Den findes i et hav af flotte farver. Hvid, sort, rød, gul, grøn og blå. Jeg overvejede at vælge den i sort eller hvid. Sort fordi det er en sikker farve, og hvid fordi det lyser lidt op. Gik væk fra sort, fordi det blev for kedeligt og sikkert. Og en hvid regnjakke ville jeg bare få grisset til på ingen tid. Så det endte altså med den grønne i farven “420 LAUREL WREA”. Synes den er flot armygrøn men tilpas støvet til stadig at være feminin. Og så går den bare med alt i min garderobe. Ville gerne lige have parret den med et par fede gummistøvler, men sådan nogle har jeg desværre ikke endnu.

Læs ogsåTil brunch i min nye strikkjole fra danske Imitz

Nu hvor jeg har brugt regnjakken i det meste af juni og juli, vil jeg gerne komme med en anmeldelse. Min er en str. XL. Lidt større end jeg normalt ville vælge, men der er god plads til en tyk trøje eller f.eks. en babybule. Der er ingen lynlås i men kun trykknapper. Det har absolut ikke være noget problem, for ingen regn er kommet ind fra siderne. Ærmerne, i XL, er til den lange side men kan knappes ind, så de ikke hænger. Der er to gode, store lommer, en hætte og et bælte. Bæltet synes jeg er så fint og giver den et feminint touch. Jeg har fået rigtig mange komplimenter med på vejen af min nye regnjakke. Den er vindtæt og regntæt og nem at bevæge sig rundt i. Jeg glæder mig især til at gå lange ture med barnevognen til foråret.


Regnjakken er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.


Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!