Min drøm – En drømmejournal

Reklame

Forleden nat vågnede jeg og skraldgrinede. Jeg havde drømt og gjorde det til dels stadigvæk. Det var min kæreste, der vækkede mig for at spørge, hvad det var, der var så sjovt. I min drøm havde han kommenteret på noget, jeg havde sagt til en anden person. Hans kommentar var: “Du kunne godt have fortalt Justin Bieber, du var ude og købe mælk og æbler”. Det grinede vi begge lidt af. Da jeg var holdt op med at grine og faldet lidt til ro, lagde jeg mig til at sove igen. Det er yderst sjældent, jeg drømmer rare eller ligefrem sjove drømme. Som oftest er mine drømme faktisk ubehagelige eller ulækre.

Min drøm – En drømmejournal

Hvis du også drømmer og gerne vil sætte ord på dine drømme, kan jeg anbefale bogen her. Den hedder Min drøm og er en drømmejournal med blanke sider, som du selv kan udfylde. De første par sider indeholder lidt om drømme og om hvordan du bruger bogen. Derefter er der nogle sider om bl.a. din barndomsdrøm og om din bedste drøm. Resten og størstedelen af bogen handler om dine sidste drømme. Her kan du skrive, hvad du har drømt den foregående nat. Samtidig kan du skrive om, hvad du tror, dine drømme betyder. Bogen kan du have liggende på dit natbord sammen med en blyant, så du altid kan skrive i den natten efter en drøm. På den måde kan du følge med i, om dine drømme er de samme eller ændrer sig med årene. Måske er der sågar nogle skjulte budskaber i dem.

Det er Maise Njor og Lisa Grue, der har udgivet bogen Min drøm. Maise har skrevet teksterne, og Lisa har lavet illustrationerne. Virkelig en smuk bog, yderst som inderst. Den er udgivet hos forlaget Lindhardt & Ringhof, og prisen ligger på 249,95kr. Den er perfekt som en fødselsdagsgave, en adventsgave, en julegave eller måske bare som en kærlig tanke. Bogen kan købes bl.a. HER. Af samme forfattere finder du også bøgerne Bedste venner, Min dagbog samt Sød Tøs.

Bogen er modtaget som gave, og jeg har selv valgt at skrive om den. Holdningerne er som altid mine egne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!