Min bolig og fremtidsplaner

Jeg fik sådan en lyst til at lave et bolig indlæg. Forhåbentlig kommer der nemlig til at ske lidt forandringer på den front inden alt for længe. Det sidste stykke tid er min kæreste og jeg begyndt at tale om at sætte vores ellers dejlige men efterhånden lidt for lille to-værelses ejerlejlighed til salg. Vi har boet her i over 6 år, men vi er efterhånden begyndt at trænge til forandring. Noget nyt, noget større. Jeg vil gerne have et walk-in closet og et kontor, og min kæreste vil gerne have et gamer værelse med sækkestole, spille konsoler osv. Et børneværelse og et større badeværelse vil heller ikke være dumt.

Vi bor meget simpelt i dag med enkle, lyse farver, og ja, sådan har vi boet hele tiden. Den eneste tilføjelse er det lille skrivebordshjørne, der er blevet implementeret i stuen. Det er jeg super glad for, men jeg trænger til større luftforandringer. Vi har snakket om et lille hus og gerne et rækkehus, men vi er ikke helt enige om beliggenheden. Jeg vil gerne lidt syd eller evt. vest for København, og min kæreste vil gerne blive her nord på. Nå, måske vi lige skal starte med et møde i banken og besøg af en ejendomsmægler, haha. Hvordan bor I i dag? Og er I glade og tilfredse for jeres hjem?

Billedet er fra stuen og 3 år gammelt. Det eneste, der er anderledes, er dækkeservietterne og spisetallerkenerne.

Share:

25 Comments

 1. Line - Infashionwebelieve
  16. marts 2014 / 11:10

  Spændende med jeres boligdrømme søde Louise.
  Min kæreste og jeg bor i en 2-værelses andel, og vi drømmer også om et tredje værelse, som bestemt ville være kærkomment. Desværre bliver det nok ikke aktuelt før vi er færdige som studerende, men så kan man jo altid gå og drømme om den dag man rent faktisk får nogle flere kvadratmeter at arbejde med 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   16. marts 2014 / 16:26

   Helt vildt, mit hovede kører rundt 🙂
   Heldigvis er det nok nemmere for jer at sælge en andel inde i byen, når den tid kommer 🙂 Kan virkelig godt forstå at I vil vente. Især hvis I begge er studerende. Vi købte også først vores ejerlejlighed, da der var 1 år til, jeg var færdig med min markedsføringsøkonom og skulle have et fuldtidsjob.

 2. Trine
  12. marts 2014 / 21:21

  Haha det kunne have været vores stue du tog et billede af der….
  Lyder spændende med flytteplaner.

  Dem er der også gang i her, faktisk så meget at der kommer en ejendomsmægler inden alt for længe…

  • Lullumut
   Forfatter
   13. marts 2014 / 18:34

   Hvor skægt 🙂 Men her er jo også meget enkelt og simpelt. Måske meget nordisk, haha 🙂
   Uha, hvor spændende, held og lykke med det 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   13. marts 2014 / 18:34

   Meget 🙂 Nu må vi se 🙂 Jeg vil også gerne finde det rigtige sted og sælge lejligheden for ok penge 🙂

 3. Emilie Delance
  12. marts 2014 / 13:18

  Ihh vildt søde! Jaa jeg kunne også godt tænke mig at flytte til noget større 😀 Med walk-in-closet ^_^ hihi! Men ja hvor, ved vi ikke helt endnu…

  • Lullumut
   Forfatter
   13. marts 2014 / 18:33

   Ja, nu må vi se, hvor hurtigt der sker noget 🙂 Det kan jeg godt forstå 🙂 Ja, walk-in er et must, haha 🙂

 4. 12. marts 2014 / 13:04

  Det lyder så spændende Louise. glæder mig til at høre om Jeres planer og især det med børneværelset 😉

  Vi bor i udkanten af København og det fungerer godt for os. Det tager kun 25 min. at komme ind til KBH med toget, det er vigtigt for os (for mig iforbindelse med events ;-)) i og med manden tager toget på arbejde. Området vi bor på ligger lige en stenkast fra en sø med fugle og der kan fanges små fisk. Meget hyggeligt. Der er mange stier, så vores søn kan cykle til og fra skole selv, cykle til sport og venner. Vi boer i et område med stort stisystem.
  Det ligger ret centralt, så selvom jeg har skiftet job 4 gange mens vi har boet her, så har jeg ikke haft mere end halv time til og fra job, hvilket også er vigtigt for at få dagligdagen til at fungere. Vi bor kun 10 min. fra Værløse svømmehal og det samme med Hareskoven. Jeg kan køre på motorvejen 10 min. i bil fra hvor vi bor, så jeg kan komme på job hurtigt. Vi ligger tæt ved det hele, men alligevel lidt ude på landet. For der går køer, heste og får og græsser nogen steder 🙂 Vi har lige bestilt et halv lam til påske hos bondegården Pederstrup, som kun ligger 5 min. fra hvor vi bor. Vi bor 7 min. fra et center og 5 min. fra golfbanen. Vi har 2 lokale indkøbscenter som er i gå og cykelafstande med postkontor, Brugsen, frisøren, kiosken, grillen, apotek m.m. Rart at have de gængse butikker i nærheden.

  For os er beliggenheden vigtigt, men det skal også til at være at betale. Både manden og jeg er livsnyder og der skal også være penge til det sjove, rejser, mad osv 😉

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   13. marts 2014 / 18:32

   Haha, det med børneværelset kan godt vente et par år endnu, men det er jo rart at have sat et værelse af, så vi ikke skal flytte igen 🙂
   Det yder jo dejlig nemt alt sammen 🙂 Måske vi skulle kigge der, haha. Helt sikkert, der skal være råd til stadig at rejse og have drømme. En bolig er ikke alt.
   Jeg vil også klart gå efter gode offentlige transport muligheder i nærheden, så mine veninder gider at besøge mig, haha 🙂

 5. STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP
  12. marts 2014 / 08:49

  Årh det lyder godt nok spændende søde ! 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   13. marts 2014 / 18:24

   Det bliver dejligt men kommer nok til at tage noget tid at komme fra a til b 🙂

 6. BRUUN by BRUUN
  12. marts 2014 / 08:37

  Det bliver da spændende – det er godt med et eventyr, når man udvikles. Jeg er også glad for at være flyttet, og det minder mig om, at det kræver et nyt indlæg på bloggen 😉

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   13. marts 2014 / 18:24

   Ja, eventyr kan vi godt lide 🙂 Det er også super dejligt for dig 🙂 Uh, det vil jeg glæde mig til 🙂

 7. Marlene Høj
  12. marts 2014 / 05:21

  Det bliver spændende!

  • Lullumut
   Forfatter
   13. marts 2014 / 18:23

   Bestemt 🙂

 8. 11. marts 2014 / 22:19

  Det lyder dejligt 🙂 Jeg kan godt følge jer i jeres drøm. Som du jo ved er vi rykket til noget lidt større. Det er rigtig rart – selvom møbler pt står og råber til hinanden 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   11. marts 2014 / 22:30

   Helt vildt 🙂 Sådan noget kan kun tage for lang tid 🙂 Vil jo også helst gerne både sælge til en god pris og ende det rigtige sted. Det er da helt vildt rart for jer med den ekstra plads 🙂 Nu er der ingen undskyldning for ikke at sætte nogle hjemme fitness videoer på og give den max gas 🙂 Gør det lidt for mig også, for det har jeg ingen plads til, haha 🙂 Håber I falder til hurtigt 🙂

 9. Alexia Dahl
  11. marts 2014 / 22:07

  Ej hvor spændende! Jeg elsker vores dejlige lejlighed på Vesterbro, det er lige os, perfekt placering og størrelse – nu skal vi bare have indretningen på plads 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. marts 2014 / 22:28

   Ja, jeg kan få helt kriller i maven over at tænke på et nyt hjem 🙂 Den ser altså også lækker ud. Og så er den jo kæmpe stor 😉 Vesterbro har jo også bare alt, og så har du nogenlunde kort til job. Perfect world 🙂

 10. PIXELS OG POESI
  11. marts 2014 / 21:45

  Det ser ud som om I bor rigtig hyggeligt – hjemligt og “varmt” 🙂 Har du nogensinde vist billeder af hvordan skrivebordshjørnet blev? Det lyder da godt nok også som om I skal bruge et par værelser mere hvis der både skal være plads til walk in closet, kontor, gamer værelse og børn 😉 Glæder mig til at høre hvad I finder ud af.

  Jeg (vi) bor i en toværelses lejlighed (lejebolig), hvor vi efterhånden har haft hjemme i halvandet år. Trods ret store problemer det sidste halve år grundet en vandskade elsker jeg at bo her (mest nu hvor det er gået i orden igen – for pokker hvor jeg har bandet og svovlet over det..), og bliver helt trist ved tanken om at skulle flytte en dag, men grundet størrelsen kan vi nok ikke blive her for evigt. Jeg er helt vild med både lejligheden og kvarteret, så det bliver vemodigt den dag vi grundet pladsmangel skal herfra.

  • Lullumut
   Forfatter
   11. marts 2014 / 22:27

   Tusind tak 🙂 Det er generelt sådan, der ser ud i lejligheden. Sofaen er samme farve som stolene, og vi har tykke, brune træ patienner og et klædeskab i samme stil. Så tingene passer da sammen 🙂
   Nej, jeg har faktisk ikke fået vist jer det. Jeg er ikke heeelt tilfreds endnu. Vi troede, vi havde fundet det perfekte lange skrivebord med 2 pladser, men det viste sig at være for langt. Og det er bare så sjældendt, min kæreste har fri fra job i weekenden, til at vi kommer ud og kigger. Desuden er der lidt ledninger osv. Men hey, jeg får da lige taget nogle billeder, når der er godt lys i weekenden 🙂
   Haha, ja så skal det være et kæmpe mansion 🙂 Jeg forestiller mig, at jeg kan kombinere walk-in med enten soveværelse eller kontor. Eller måske kontor med gamer værelse. Skrivebordet skal bare aldrig ind i mit soveværelse igen 🙂 Nu må vi se, hvor vi ender henne og for hvilke penge 🙂 Der kan jo godt gå nogle år med at få solgt sådan en lejlighed. Det håber jeg virkelig ikke.
   Jeg synes bare, I bor så mega pænt. Var faktisk overbevist om, at det var en ejerlejlighed. Men så har I jo også nemmere ved at skifte bolig, hvis det ikke duer senere 🙂 Jeg er ked af at høre med vandskaden. Vi havde selv en i køkkenet i 4 mdr. sommeren 2012. Det var forfærdeligt.
   Det er ellers dejligt, I er glade for det. Men vist det er Roskilde. Den by har jeg også i tankerne. Hvis der er noget godt der til prisen altså.

 11. Ida
  11. marts 2014 / 21:31

  Jeg synes at det lyder så spændende, men ih håber ikke t I kommer for langt væk.

  • Lullumut
   Forfatter
   11. marts 2014 / 21:32

   Haha, du synes jo allerede, at jeg bor langt væk nu?! 😀 Og længere væk en tur med toget, bliver det nok ikke 🙂 Du skal vel heller ikke bo det samme sted for altid 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!