Min blog fylder 11 år i dag

Min blog fylder 11 år i dag
FOTO: Louise Herby. Et gammelt billede fra dengang i 2013, hvor jeg kaldte mig selv for modeblogger. Kjolen er fra Gina Tricot.

Tænk engang. Min blog fylder 11 år i dag. Den tanke synes jeg er ret vild. Det var den også sidste år, da min blog fyldte 10 år. Der er sket meget i løbet af de sidste 11 år, men den vildeste forvandling blogmæssigt må alligevel være det seneste år.

Min blog fylder 11 år i dag

I starten af 2020 legede jeg nemlig med tanken om at skifte min blogs navn fra Lullumut til noget. Noget andet. Det var et langt tilløb. Så købte jeg et nyt domæne. Og så gik der lang tid igen. Fordi fuldtidsarbejde, barn og familie. Men så fyldte bloggen 10 år og jeg skrev i dette blogindlæg, at jeg havde besluttet mig for et navneskifte. Og bordet fanger altså. Jeg brugte det meste af efteråret på at flytte indhold, rydde op og “istandsætte”. Og vupti, i oktober 2020 kunne jeg så byde velkommen her hos Louise Herby. Det var ret stort for mig efter 10 år som Lullumut. Og så stod jeg for alt det praktiske med den nye blog selv. Kun med hjælp fra et god netværk. Jeg arbejder stadig i kulissen, for det er ligesom at rydde op. Der er altid noget, der kan ryddes op.

Jeg glæder mig til at se, hvad det næste års tid bringer som blogger. Tusind tak fordi du følger med ❤

Læs eller genlæs: Bloggen fylder 10 år i dag

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!