Milkshake Whipped Cream leave-in foam

Hvis du vil nøjes med kun at bruge et hårprodukt, efter du har vasket hår, vil jeg varmt anbefale Milkshake Whipped Cream leave-in foam. Jeg er selv rigtig glad for at bruge den i fugtigt hår og har brugt den i flere år. Produktet er baseret på mælkeproteiner og skal ikke skylles ud.

Udseende: Emballagen er pæn. Jeg kan godt lide hvid emballage, da det giver mig ro i hovedet og ikke mindst på mit badeværelse. Den orange farve gør den en smule kitchet, men det er ok.

Konsistens: Som navnet også antyder, er dette hårprodukt en mousse. Moussen er så lækker, at jeg virkelig nyder at bruge den i mit hår. Og det er altså primært i vådt hår, men den kan også sagtens bruges i tørt hår, dog kun i spidserne.

Duft: Det absolut bedste ved Milkshake Whipped Cream leave-in foam er duften. Jeg elsker duften, og dem jeg kender, der har prøvet produktet elsker også duften. Produktet dufter af flødeskum, deraf navnet, og karamel. Mums, jeg bliver helt sulten.

Virkning: Moussen bruger jeg først og fremmest til at skabe lidt struktur i mit våde hår, og så gør den det nemmere for mig at redde mit våde hår. Med en børste til vådt hår vel at mærke. Og så bruger jeg lidt i hårets spidser igen, når det er tørt. Hvis jeg stadig er hjemme altså. Mit hår bliver lækkert og blødt, og der kommer lidt styr på de viltre krøller. Som bonus får jeg altid komplimenter for, at mit hår dufter godt. Herligt.

Pris/køb den her: Jeg husker ikke præcist, hvor jeg har mit produkt fra, da jeg har haft købt det ad flere omgange. Men en beholder med 100 ml kan købes hos bl.a. Billigvoks.dk. Find det lige HER til 79kr.

Andre produkter fra samme mærke: Udover dette produkt findes der også andre produkter fra Milkshake. Det er bl.a. shampoo, balsam samt andre hårstylingprodukter.

Alt i alt: Jeg har kun prøvet dette produkt, men jeg har brugt det ad flere omgange, og jeg vil gerne prøve især deres shampoo ved lejlighed. Jeg kan kun forestille mig, at den er mindst lige så lækker.

Bemærk at min anmeldelse er subjektiv

Share:

8 Comments

 1. Anna
  27. april 2016 / 09:21

  Den er så mega lækker, havde den på et tidspunkt, men skal da have den igen!!

  • Lullumut
   Forfatter
   27. april 2016 / 16:52

   Fedt at du også kan lide produktet – og ja, så må du få fingre i det igen 🙂

 2. Karina
  26. april 2016 / 20:02

  Den må jeg prøve en dag 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   26. april 2016 / 22:30

   Ja, helt bestemt 🙂

 3. 26. april 2016 / 12:28

  Den skal jeg da prøve – jeg er så ringe til at style mit hår, og ender alt for tit med en ponytail…nemt og kedeligt 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   26. april 2016 / 22:29

   Mit hår ender også alt for ofte i en hestehale, men hvis mit hår er nyvasket, og jeg har kommet moussen her i, er der ingen grund til at sætte det op 🙂

 4. 25. april 2016 / 21:52

  Det er min absolutte favorit efter endt hårvask 🙂
  Så fint indlæg!
  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   26. april 2016 / 22:28

   Hvor er det dejligt at høre, du også er glad for den.
   Tusind tak! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!