Mette Blomsterbergs Café

Nu er der efterhånden kun få måneder til, at jeg fylder 30 år. Uh uh!  Det stresser mig faktisk ikke nær så meget, som det gjorde, da jeg fyldte 29 år. Måske er det fordi, jeg ved, der er kommet styr på boligfronten, og den glæde overskygger alt andet.

En af de ting jeg tænker på i forbindelse med selve fødselsdagen er selvfølgelig, hvad der skal ske. Jeg har på ingen måde lyst til en stor fest og tænker derfor i retning af brunch og/eller middag for den nærmeste familie og nogle få venner.

Da min kæreste fyldte 30 år, havde vi inviteret det meste af familien og et par af vennerne på Mette Blomsterbergs Café i Lyngby til frokosttid. Her kunne de vælge enten en brunchtallerken eller en burger og noget at drikke til. Langt de fleste valgte brunch. Bagefter kunne alle vælge et stykke kage og kaffe, te etc. Det hele smagte rigtig godt, og alle var glade og hyggede sig. Efterfølgende tog vi et par timer hjemme hos os. Har nogen af jer besøgt caféen i Lyngby? Det blev ikke nogen billig omgang for omkring 15 mennesker, men det var rart at slippe for indkøb, madlavning og opvask.

Jeg overvejer lidt at kopiere konceptet fra denne dag og invitere ud. Måske et sted i mit nye hood. På den anden side flytter jeg til et sted med meget mere plads og en opvaskemaskine, så der bliver rigtig god plads til gæster og hygge. Og vigtigst af alt, der skal ikke vaskes op i hånden efterfølgende. Har I nogle gode tips til en rund fødselsdag, når det ikke skal være en stor fest med selskabslokale, DJ og catering?

6 Comments

 1. StyleStories
  6. oktober 2015 / 21:45

  Du skal da holde en KÆMPE fest! Sidste chance inden den står på hus og børn de næste mange år ;-D

  Lyder hyggeligt med Blomsterbergs cafe, det må jeg huske næste gang, jeg er i Lyngby, eeelsker kage 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. oktober 2015 / 21:49

   Hahaha 🙂 Ja, jeg ved det. Selvom der ikke er børn på vej lige foreløbig 🙂 Men jeg er jo i virkeligheden slet ikke til opmærksomhed og mange mennesker. Og nu hvor jeg flytter længere væk, kan gæsterne ikke bare lige tage en taxa hjem.
   Ja, det må du endelig huske 🙂 Vi kan evt. tage derhen sammen. Jeg vil rigtig gerne prøve deres burger ved lejlighed. Dem der fik den sagde, at den var rigtig god.

 2. Anne-Marie
  6. oktober 2015 / 21:33

  Tapas er altid lækkert, men tænker at det også kunne være lækkert med lidt forskellige salater, lækkert brød og ovnstegt kylling☺️ Så kunne gæsterne måske medbringe lidt hver især til kage/dessertbordet ( efter deres eget valg) Det er jeg sikker på at alle ville være klar på❤️

  • Lullumut
   Forfatter
   6. oktober 2015 / 21:38

   Det lyder også lækkert 🙂 Kommer du så og laver den der kylling for mig? 😀
   Tænker egentlig bare at det bliver en meget kort (og mørk) 30 års fødselsdag, hvis gæsterne først skal komme til middagstid. Især når det ikke er fest. Og det sidste kommer ikke på tale 🙂 Så vil jeg hellere bestille det udefra 🙂

 3. 6. oktober 2015 / 20:58

  Det lyder som om i havde en god dag, den dag. Det ser også fantastisk lækkert ud. Har aldrig været der.

  – men nu skriver du ingen catering. Men at du flytter til mere plads. Hvad med at lave et lækkert langbord, rustikt pyntet med smukke simple blomster og skøn tapas. Skønne oste og pølser, hj. Lavet pesto og spreads osv. Det nemt og enkelt, så skal man heller ikke stå over kødgryderne 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. oktober 2015 / 21:07

   Ja, min kæreste var glad, og det var det vigtigste 🙂 Og så var maden også god. Brunchen ser ikke ud af meget, men det smagte og mættede i den grad. Og hey, så et ordentligt stykke kage bagefter 😉

   Altså, catering sådan i et et festlokale. Kunne godt finde på at bestille det hjem til. Tapas er en rigtig god idé og noget jeg selv elsker 🙂 Jeg serverede det også bare til min sidste fødselsdag. Men så kan jeg måske gøre mere ud af det og lave flere tapasretter og mindre ost/pølse 🙂 Ja, tapas er så nemt, at det gør helt ondt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!