Med ønsket om en glædelig jul

Som de tidligere år kigger jeg lige ind på bloggen her juleaften for at ønske dig en rigtig glædelig jul. Min er lidt anderledes i år. For det første fordi min kære far ikke er hos mig længere. Det er godt nok underligt ikke at skulle se ham og ønske god jul. Selvom jeg kun er 31 år, synes jeg, min familie er skrumpet ind de sidste par år. Først min svigermor og så min far.

Det bringer mig videre til næste punkt. For jeg er jo unægteligt en del tykkere end sidste jul. Og den kjole kommer jeg altså ikke i i år. Det ville være et ømt syn, haha. Nej, jeg har i stedet lånt en flot kjole af min søster. Ikke fordi hun er stor i det, for faktisk er hun mindre end mig, sådan normalt. Hun kan bare godt lide oversize tøj, og det kommer jo så til min fordel.

Dagen står for mit vedkommende ikke på det helt store. Jeg skal have strøget kjolen, have lidt frisk neglelak på og lidt makeup. Med kun tre dage til termin nu, er der ikke nogen grund til at vimse for meget rundt. Jeg skulle jo nødig gå i fødsel midt under julemaden. Det nægter jeg altså. Ham den lille basse i maven har ligget helt nede og klar siden mit jordemoderbesøg 30. november. Så det er godt nok spændende, hvornår han gerne vil ud.

I dag skal bruges sammen med min familie. Her står den på and og flæskesteg. Ingen gaver til de voksne. Kun til min niece på 8 år. I morgen bliver en dag på sofaen, og den 26. står på hygge med noget af min mands familie. Vi mødes til morgenmad og gavebytning. En meget stille og rolig men hyggelig jul for mit vedkommende i år.

Jeg håber, du får en dejlig jul og juleaften i år. Og at du ikke skal sidde alene. Hvordan skal du tilbringe julen? Uanset vil jeg ønske dig en glædelig jul og sige tak fordi du læser med.

Share:

4 Comments

 1. 24. december 2017 / 15:34

  Rigtig glædelig jul ❤? jeg tror desværre at en skrumpende jul er noget der hører alderen til. Det er så surt… jeg håber at du har nogle dejlige dage trods alt og kan nyde stilheden før stormen med den lille ❤Alt det bedste herfra

  • Lullumut
   Forfatter
   27. december 2017 / 15:59

   Tusind tak, og i lige måde Lise 🙂 Ja, det er det nok. Jeg synes jo bare ikke, jeg er “så gammel”, men det er jeg måske alligevel 🙂
   Tak, det har været et par gode og afslappende dage 🙂 Håber også du har haft en god jul.

 2. Tina KH
  24. december 2017 / 12:18

  Rigtig glædelig jul til du og dine og pas på mavsen:-)
  Nyd det stille og roligt.
  Jeg ved du tænker på at familien er skrumpet i denne søde juletid, det gør vi også. Vi har meget kræft som har taget alle, har kun min datter tilbage.
  Men vi skal holde en stille dejlig jul med hinanden og vores dyr.
  Pas på hinanden og dem I har tilbage.
  Hilsner og tak for dejlige indlæg i året som næsten er gået:-)

  • Lullumut
   Forfatter
   27. december 2017 / 15:58

   Tusind tak, Tina 🙂 Jeg håber også, du og din datter har haft en dejlig jul 🙂
   Uh, det lyder godt nok voldsomt.. Dejligt I to har hunanden <3
   Mange tak, jeg er glad for, du kan lide at følge med her på bloggen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!