Maybritt Krewald olie og juice

Reklame
De sidste to-tre uger har jeg testet denne olie og aroniajuice fra Maybritt Krewald. De er også kaldet MK olie og MK juice i daglig tale. Begge dele er økologiske, og olien siges at være god for hud, hår, negle samt kroppens hormonbalance.  Juicen siges at kunne modvirke stresset hud og virusangreb samt afhjælpe blærebetændelse m.m. At benytte olien og juicen sammen vil give den bedste effekt. Olien indeholder bl.a. hørfrøolie, kæmpenatlysolie og hybenkerneolie. Begge dele anbefales det at tage to spiseskefulde af dagligt. Bemærk at min anmeldelse er subjektiv.

Jeg smagte olien på en ske alene første gang, og det smagte absolut ikke godt. Anden gang blandede jeg to spiseskefulde af olien og to spiseskefulde af aroniajuicen i et glas, rørte det sammen som et shot og drak det. Og sådan har jeg faktisk drukket det lige siden, fordi det smager mig. Min idé var at blande olien op i en smoothie, men det har ikke været nødvendigt for mig, og jeg drikker heller ikke smoothie på daglig basis.

Både MK juicen og olien findes i forskellige varianter, som jeg har listet her:

  • MK olie W: Passer til kvinder over 20 år
  • MK olie M: Passer til mænd over 20 år
  • MK olie O: Passer til unge under 20 år samt gravide og ammende
  • MK aroniajuice A: Denne er sødet med æbler
  • MK aroniajuice N: Denne er ikke sødet

Jeg har testet MK olie W, da jeg jo er over 20 år og hverken gravid eller ammende, samt MK aroniajuice A. Sidstenævnte i den sødede version, da jeg bare virkelig ikke er god til noget alt for naturligt. De kan alle købes hos Billigvoks.dk. Olierne koster 329kr, og juicerne koster 119kr. Begge dele indeholder 500 ml.

Jeg vender tilbage til jer med en ordentlig anmeldelse, når jeg er færdig med både olien og juicen. Lige nu er jeg ca. halvvejs. På den måde vil det også være nemmere at mærke forskellen på min hud etc. fra før og efter brug. Mon nogen af jer har prøvet Maybritt Krewald’s produkter før? I så fald, hvad er jeres erfaring med dem?

Produkterne er modtaget til anmeldelse på bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!